Wpis z mikrobloga

Dialogi z babcią to inny wymiar ;D
- to byłeś ostatnio na weselu, tak? U kogo?
- no u takiego kolegi
- czyli on się ożenił
- no tak
- a Ty?
- a ja nie
- no właśnie.
  • 69
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 15
@bArrek: Może jej się demencja zaczyna, moja mi ostatnio pół godziny opowiadała o swojej pracy w amerycę i na koniec powiedziała że ona to nigdy za granicę nie wyjechała.
  • Odpowiedz
Punktacja w konkursie wiedzy o życiu:
- Babcia która przeżyła w zależności od wieku opa: wojnę, komunizm, stan wojenny, dzikie lata 90, narobiła dzieci i ma rodzinę: 1
- OP bez żony: 0

Że starsi mają rację skumacie dopiero jak będziecie starzy :P
  • Odpowiedz
Babcia która przeżyła w zależności od wieku opa: wojnę, komunizm, stan wojenny, dzikie lata 90, narobiła dzieci i ma rodzinę: 1

@JanNiezbednyX: a co to za osiągnięcie lol

babcia nie umie into javascript, więc wyjebongo
  • Odpowiedz
@bArrek: babcia nie ogarnia takiego zjawiska jak współczesne p0lki. W głowie jej się nie mieści że można kogoś zdradzać, wykorzystywać a na końcu podburzyć przeciwko niemu dziecko, zrobić z niego alkoholika, przemocowca, pedofila i zniszczyć go w sądzie. Dla niej małżeństwo jest święte i zakończyć je może jedynie śmierć jednego z małżonków. Wiem bo moja taka była. Dla niej czas zatrzymał się gdzieś na przełomie późnego Gomułki a wczesnego Gierka
  • Odpowiedz
starsi mają rację skumacie dopiero jak będziecie starzy :P

@JanNiezbednyX: rację w czym? Ile lat powinniśmy mieć?

Mi i rodzeństwu matka często mówiła "zobaczysz jak sam będziesz mieć rodzinę i dzieci" - no mam i tym bardziej uważam że była (i dalej jest)
  • Odpowiedz