Aktywne Wpisy

jmuhha +338

Melkovva_ +124
Jestem w kiepskim stanie psychicznym z powodów życiowych ale dodatkowo jak co roku muszę przetrwać bojkoty i internetowe ataki debili i bezmózgów dotyczące Jurka Owsiaka i WOŚP.
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki
źródło: temp_file576183710148845188
Pobierz

- to byłeś ostatnio na weselu, tak? U kogo?
- no u takiego kolegi
- czyli on się ożenił
- no tak
- a Ty?
- a ja nie
- no właśnie.
@glowie: nasrać to ja mogę tobie do mordy
- Babcia która przeżyła w zależności od wieku opa: wojnę, komunizm, stan wojenny, dzikie lata 90, narobiła dzieci i ma rodzinę: 1
- OP bez żony: 0
Że starsi mają rację skumacie dopiero jak będziecie starzy :P
@glowie: Ale że co, historyjka opa zmyślona? Ja np rel, słyszę takie rzeczy co jakiś czas
@JanNiezbednyX: a co to za osiągnięcie lol
babcia nie umie into javascript, więc wyjebongo
- dawaj rente
@4mmc-enjoyer: albo by powiedzała, że dziewczyna jej się nie podoba i zapytała kiedy znajdzie inną
@Brzydka_Prawda: wtedy babcia wstała i zaczęła klaskać w autobusie, a nazywała się Albert Einstein ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@JanNiezbednyX: rację w czym? Ile lat powinniśmy mieć?
Mi i rodzeństwu matka często mówiła "zobaczysz jak sam będziesz mieć rodzinę i dzieci" - no mam i tym bardziej uważam że była (i dalej jest)