Aktywne Wpisy

_aqq +106

Adamfabiarz +18
W 25,5 miesiąca przejechane 85 tys. km. Skoda Fabia III Kombi 1.0 MPI 60 KM w gazie.
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
W ciągu kolejnych ok. 3 miesięcy zrobię kolejne parę tys. km i Fabia przestaje być moim daily, bo trochę zmieniła się mi koncepcja pojazdowa (przede wszystkim: potrzebuję większego auta - przesiadam się na Dacię Jogger). Niemniej, o Fabii mogę jedynie powiedzieć same dobre słowa, że zacna maszyna. Zaplusuj aby oddać respekt.
(więcej fotek w komentarzach)
źródło: 449824056_17072404
Pobierz

źródło: 8vjf90
Pobierzźródło: image_picker_F9D96F0D-59EE-4049-804D-7E0CB50B97BD-12134-0000161F923E8104
Pobierzźródło: images (8)
Pobierz@xionc0586: wystarczy zobaczyć co robią mężczyźni za kierownicą albo kiedy zła druzyna kopnie kulke do bramki, przeciętny mężczyzna może i lepiej radzi sobie z emocjami niż kobieta ale nadal jest tylko troszkę inteligentniejszym emocjonalnym szympansem, natury nie oszukasz
@xionc0586: w sumie to nawet w tym komentarzu pojechałeś emocjonalnie, bo zamiast zachować obiektywizm to musiałeś upewnić samego siebie w swojej męskości, heteroseksualności i pewnie zrobiłeś to 100 procentowo podświadomie czyli pod wpływem emocji xd
Proces podejmowania decyzji (co doskonale widac na wykopie) wygląda tak że decyzja zapada w podświadomości a następnie świadomość go racjonalizuje sobie uprawiając cherry picking na wszystkie sposoby co jest mechanizmem wyparcia chroniącym przed bolesnym dysonansem poznawczym ( ͡° ͜ʖ ͡°)