Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
Winden +55
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
Komentarz usunięty przez moderatora
- musisz byc nazista bo inaczej czeka cie margines spoleczenstwa
- przeciwnikow politycznych sie morduje
-cala gospodarka n------a czolgi i samoloty do terroryzowania wszystkich mozliwych sasiadow
-pieniadz poza granica jest nic nie warty
-edukacja i kultura jest tylko dla
minus trzecia
Nie, to przez r0sje. 500 lat wojen, 123 lata zaborów i 50 lat komunizmu.
@Little_Makak: Niemcy zawsze chciały nas zniszczyć. Oni są egzystencjalnym zagrożeniem dla
To jest akurat kłamstwo. Nasza wschodnia granica, od ambicjonalnego zrzeknięcia się śląska i pomorza przez Kaźmierza III Wielkiego w 1350 do rozbiorów 1971 była najspokojniejszym miejscem w Europie, 600 lat spokoju. Natomiast z r0sją nasze granice przez 500 lat zmieniały się niemal co roku. oczywiście na wskutek działań wojennych.
@Little_Makak: jesteś nie poważny. Jakie 600 lat spokoju? Chociażby bitwa pod Grunwaldem temu przeczy. Skoro tak się lubujesz w Niemcach to zrzeknij się obywatelstwa i jedź do swoich Panów, zrobisz nam, wszystkim Polakom, przysługę.
@Little_Makak: To nie byli Niemcy tylko naziści, wiadomo.
Nieźle się podsumowałeś. Nie wołaj mnie więcej niemiecki owczarku.
Ty ironizujesz sam z siebie? czy nie czytasz co piszesz?
To nie byli rosjanie tylko Niemcy,