Wpis z mikrobloga

@gorzki99: Wymyśl sobie jeszcze, że go bronię :) zacytuj
Oszołomy to oszołomy, wszystkie takie same i tak samo odwracają kota ogonem kak się nie ma do czego #!$%@?ć.
  • Odpowiedz
@Mekeos: nie ma sensu z kolesiem dyskutowac. Dajesz mu carno na bialym a ten dalej swoje. Ale jest pewien plus - udowodnil ze dla pisowca argumenty to jak woda swiecona dla diabla. uciekac bo bedzie problem.
  • Odpowiedz
Cały wykop zasrany oszołomami politycznymi

@kidi1: w dniu ujawnienia skandalicznych faktów na temat skrajnie haniebnego zachowania Błaszczaka, ktoś na tagu polityka porusza ten temat. Toż to szok i szczucie! Rozumiesz, że tagi można dać na czarną, jak aż tak bardzo cię to boli?
  • Odpowiedz
@kidi1: tak, serio sprzątam po pisie i mnie to #!$%@? już samo w sobie, że mogę o tym pisać w internecie. Nie muszę Ci nic udowadniać. Wystarczy, że Ty udowadniasz swoją ujemną inteligencję usilnie odpisując wszystkim zainteresowanym w tym wątku zamiast dać sobie siana jak normalny człowiek.
  • Odpowiedz
@Saprofit: Powiedzmi tak szczerze, co się musi wydarzyć żebyś mógł sobie powiedzieć- "Już. Dokonałem tego co chciałem, jestem z siebie dumny. Warto było to robić. Odniosłem sukces."
  • Odpowiedz
A teraz sobie porównajcie: błaszczak, który jest gotowy do zatopienia dwóch najważniejszych generałów aby ratować dupę vs kosiniak kamysz który celowo przemilczał szczegóły zatrzymania żołnierzy na granicy aby nie psuć wizerunku polskiego wojska

@dozerman230: no i PiS politycznie rozgrywa w ten sposób PO/PSL jak dzieci. Niestety polskie społeczeństwo jest tak głupie i zsowietyzowane, że to działa. W 2014 jak były te śmieszne nagrania z Sowy jak rozmawiali ze sobą członkowie
  • Odpowiedz
@kidi1: ale ja już odniosłem sukces na miarę moich możliwości i mogę żyć w miarę spokojnie. A to, że w mojej branży cały czas jestem narażony, chociażby pośrednio, na decyzje polityków, przyjąłem z dobrodziejstwem inwentarza świadomie dokonując wyboru lata temu...
Niespełnionym jestem co najwyżej sportowcem, ale na medale na imprezach mistrzowskich już jestem za stary ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kidi1: jaką krucjatę. Po prostu zarabiam m.in. na #!$%@? pisu, ale również innych jak trzeba. Chociaż jak na razie to oni najwięcej napsuli i mogę otwarcie wyrazić swoją dezaprobatę dla ich działań.
  • Odpowiedz