Wpis z mikrobloga

@PiotrFr: tak.jezdzij po Polsce,Zagłębie śląskie Katowice, Ruda Śląska,zapytaj kierowców dlaczego jadą od A1 w stronę Zabrza po 88 pod wiaduktami 3.8.Przyjedz do Polski zatrudnij się a później jedź dookoła tych wiaduktów.

nigdy nie pchałem się wyższym autem pod zakaz

@PiotrFr: Żart
  • Odpowiedz
  • 0
@Jopek1972:

Przyjedz do Polski zatrudnij się a później jedź dookoła tych wiaduktów.

A co mnie obchodzi Polska? Jedziesz do jakiegoś kraju to respektuj przepisu a nie je olewaj i płacz
  • Odpowiedz
A co mnie obchodzi Polska? Jedziesz do jakiegoś kraju to respektuj przepisu a nie je olewaj i płacz xD

@PiotrFr: to może wypowiadaj się na francuskim portalu a nie Polskim.

Jaki żart? Tacho też zawsze czyste jak łza. Ale wschodni mental nie
  • Odpowiedz
@PiotrFr: Pierwsza sprawa,powtórzę jeszcze raz co ma tacho do wiaduktów?.Bo ewidentne nie rozumiesz za pierwszym razem Druga sprawa .Dlaczego nie udzielasz się na francuskim forum a na polskim?Trzecia sprawa po co się utożsamiasz z tym środowiskiem żeby wyśmiewać?żaden panicz i nie tylko ja tylko a wielu dobrych kierowców zawodowych.
  • Odpowiedz
@PiotrFr: Co ma tacho do wiaduktów?dlaczego udzielasz się na Polskim forum a nie francuskim? dlaczego nie rozumiesz prostych pytań i nie potrafisz wskazać jednoznacznych odpowiedzi.Czego nie rozumiesz? Co z tobą?Obchodz święto rozjeb... Wiaduktu.Polska zła a Przepisy piszesz.... pod Paryżem slamsy ładują kradzione samochody do kontenerów a szczury biegają po ulicach.To Twoja nowa ojczyzna.W Callas migranci rzucają w ciężarówki kamieniami i w policję a policja ucieka.Przepisy? Naprawdę?Czego nie rozumiesz?
  • Odpowiedz
  • 0
@Jopek1972: nic nie ma. Ale skoro mówisz, że tych przepisów nie trzeba przestrzegać to pewnie inne też olewasz.

I tak, można a nawet należy wyśmiewać patologie. Gdyby wszyscy to rozumieli, żyło by się lepiej.
Nie będziesz mi mówił gdzie mogę się udzielać a gdzie nie. Z tego co widzę, jedyna aktywność którą tu wnosisz, to p-------------e się do mnie xD
  • Odpowiedz
@PiotrFr: zapytaj starych szoferów o wiadukty w Europie a nawet w Stanach Zjednoczonych.A później wyśmiewaj dzieciaku.Pozujesz tu na jakiegoś divera którym nigdy nie byłeś.Zadalem pytanie niczego od Ciebie nie żądałem.Masz prawo szkalować mój zawód.a ja nie mam prawa się bronić? Ogarnij się.Zrob prawo jazdy...
  • Odpowiedz