Wpis z mikrobloga

czy wam tez tak trudno znaleźć pracę w 2024? Jestem po liceum i albo chcą ludzi z doświadczeniem albo po 30tce. Proszę powiedźcie że nie tylko ja tak mam bo jestem w kryzysie finansowym xD
#praca
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Mr_3nKi_ no wyglądam tak jak na pfp jestem ekstrawertyczka raczej nie boję się pracy ja naprawdę poszłabym do jakiejkolwiek bo muszę mieć na wynajem pokoju xD
  • Odpowiedz
no wyglądam tak jak na pfp jestem ekstrawertyczka

a radzę sobie spoko całe życie żyje w stresie więc nic mnie mnie nie zaskoczy

@lujka666: I tutaj mamy sprzeczność.

Wybacz, że jakiś nic nieznaczący random to napisze, ale
  • Odpowiedz
  • 0
@Mr_3nKi_ spoko rozumiem ale nie mam problemu do przystosowania się do współpracownikow potrafię wejść w rolę i to nie są tylko moje słowa co do obchodzenia się z ludźmi xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Mr_3nKi_ energii? Mam termin na 1 lipca żeby w---------ć z domu chłopak wziął pożyczkę na 6k żeby wynająć pokój chociaż a i tak nie udaje się a mówię tu o warszawie
  • Odpowiedz
@lujka666: możesz spróbować uderzyć do jakichś lokalnych instytucji panstwowych: szkoły, centra kultury, urzędy. Czasem brakuje ludzi przez urlopy do jakichś prostszych prac. Ciężki temat dla młodych dzisiaj ale powodzenia!
  • Odpowiedz
energii? Mam termin na 1 lipca żeby w---------ć z domu chłopak wziął pożyczkę na 6k żeby wynająć pokój chociaż a i tak nie udaje się a mówię tu o warszawie

to jest desperacja nie energia

@lujka666: Wiem o tym, dlatego z tobą rozmawiam.
  • Odpowiedz