Aktywne Wpisy

farbowanylisek +12
W każdym pociągu powinna być obowiązkowo Strefa Palacza 🤍
synadama +5
#zwiazki #takaprawda
Gdybym miał żonę to regularnie, wyrywkowo sprawdzałbym jej telefon pod kątem komunikowania się i jakiejkolwiek innej interakcji z mężczyznami. Dodatkowo zakaz spotkań towarzyskich bez mojej obecności.
Podejrzane zachowania sugerujące kontakt z innym mężczyzną - papiery rozwodowe będą już czekać na stole.
Z innym podejściem do związku prędzej czy później skończy się to źle dla faceta więc lepiej być mądrym przed szkodą.
Gdybym miał żonę to regularnie, wyrywkowo sprawdzałbym jej telefon pod kątem komunikowania się i jakiejkolwiek innej interakcji z mężczyznami. Dodatkowo zakaz spotkań towarzyskich bez mojej obecności.
Podejrzane zachowania sugerujące kontakt z innym mężczyzną - papiery rozwodowe będą już czekać na stole.
Z innym podejściem do związku prędzej czy później skończy się to źle dla faceta więc lepiej być mądrym przed szkodą.
źródło: temp_file3295949798254771809
Pobierz

#gry
#steamdeck
źródło: images
PobierzHit czy kit
No i chodzi na #linux co mnie cieszy.
(Jest teraz promocja na Steam Decka, jakby ktoś chciał kupić mojego zhackowanego switcha to bym sobie steam decka kupił ( ͡° ͜ʖ ͡°))
Zaryzykowałem I kupiłem decka, zaraz na samym początku jak były te mega kolejki i od dwóch lat znowu cieszę się giercowaniem jak w dawnych czasach.
Ale jak mam coś napisać typowo pod swoje odczucia to tak:
- Sprzęt jest duży i dla mnie jest to coś pozytywnego, bo naprawdę fajnie leży w dłoniach. Porównując do tego co mi się wydawało jak go zamawiałem, to kiedy już przyszedł byłem realnie pozytywnie zaskoczony ergonomią
- Jeśli chodzi o ciezar,to właśnie trudno
Nie wiem o czym mowa z tym problemem z synchronizacją baterii.