Aktywne Wpisy
lormont 0
Gdzie w Polsce mieszkać, żeby nie było ryzyka powodziowego?
#powodz
#powodz
Nokimochishii +256
Wygląda to fatalnie. Przelewa się jak jak Niagara jakaś...
#powodz
#powodz
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Manipulantką? W sensie mają to zapisane w genach?
Pytam, bo jestem prostym człowiekiem, jak ktoś mówi A, no to dla mnie jest to A, nie doszukuję się tam żadnego drugiego dna. Chociaż wiem jak działają kobiety, ale też mam poczucie swojej wartości i wolę zostać sam niż ulegać w każdej sytuacji. Co nie zmienia faktu, że nie szukam kompromisów, jeżeli to jest logiczne.
Ostatnio moja mówiła mi, że ona to nie lubi jak mężczyźni dają jej prezenty. A jako, że lubię żartować, to zażartowałem w innej sytuacji odnośnie tego (musielibyście znać szerszy kontekst). I zarzuciła mi, że nigdzie z nią nie wychodzę i nic jej nie daję. A wtedy ja, zapytałem czy nasze ostatnie wyjście z mojej inicjatywy kilka dni temu już się w to nie wlicza i wspomniałem o tym, że sama mówiła, że nic nie chce*? Przyznała mi rację i cyk temat zmieniony.
Pytam, bo nie wiem czy z każdą są takie problemy?
*mówiła, ale i tak czasami dawałem drobne prezenty, bardziej na zasadzie własnego rękodzieła albo coś nieszablonowego.
#niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki
Jakbym teraz miał jeszcze raz przechodzić przez takie podchody to wolałbym zostać eunuchem
@Szczesliwy_chlopiec_z_GULAGU: czy każda to raczej nie, ale na pewno mają o wiele większe predyspozycje do tego niż mężczyźni. z drugiej strony gdybyś obracał się w wyższych sferach (polityka, kierownictwo, biznes, showbiznes), to spotkałbyś OGROM facetów manipulantów i szybko zmieniłbyś swój obecny pogląd.