Aktywne Wpisy
zielonykszak +16
stug vs 17 funtówa
realme7 0
Czy jest coś takiego jak zlecenie komuś obejrzenia samochodu przed zakupem? Żeby samemu nie jechać, tym bardziej jak się nie ma doświadczenia. Myślicie że jakbym zadzwonił z tym do losowego zakładu mechanicznego to dałoby się vis załatwić,? Ile to mogłoby kosztować? Samochód wart 30 tys. Chodzi konkretnie o #krakow #mechanikasamochodowa #samochody
#tenis
@totmes: a c---a xD, weź chwyć rakietę jakby miała mieć właśnie kontakt z piłką i puść luźno nadgarstek by główka ci go ciągnęła w dół, z tego miejsca jak będziesz wyciągał nadgarstkiem do góry to będziesz nadawał więcej rotacji. Mam nadzieję, że udało mi się wytłumaczyć co miałem na myśli XD
serio kieruj się trenerami a nie prosami, prosem nie będziesz i próbując kopiować Djoko nie wymaksujesz swojej gry
https://www.youtube.com/shorts/XiJHx1Uh47Y
- do przodu na piłkę
- piłka jak najdłużej na rakiecie
- nadgarstek luźno
- praca na nogach, nisko
działają jak złoto jak wdrożysz. a w amatorskim tenisie wygląd uderzeń ma najmniejsze znaczenie, na ogół ci z najładniejszą techniką
@affairz: o tak, przekonałem się o tym bardzo boleśnie w tamtym sezonie xdd Jako dzieciak grałem w kilku turniejach, a po latach niegrania
z dwoma takimi grałem (ale znam więcej takich gości) - pierwszy były piłkarz ekstraklasy i meczyk w samo południe, gość przez moje ataki mam wrażenie że przebiegł dystans 5x taki co ja, ale to ja byłem