@amefox to zależy co jest dla Ciebie dobrym elementem u kobiety. Wielkość cyca, umiejętność zrobienia obiadu z niczego? @JoeGlodomor @WyuArtykyu charakter. Bo można mieć siusiak i być facecikiem a nie mężczyzną. @Marek_Tempe czy ja wiem. Dużo rzeczy dla nas definiuje zachowania płciowe bo jednak środowisko nam to pokazywało od dziecka. @kuroszczur: no hejka siusiaczku.
@TakiSobieLoginWykopowy posiadam chłopa akat @JoeGlodomor otóż nie jest. Jeśli tak myślisz to znaczy że masz dość ułomne pojęcie o tym czym jest męskość. Urodzenie się z siusiakiem nie czyni z Ciebie mężczyzny. Chłopca może tak.
@S7-1500 śmiać mogli się z Ciebie w szkole ja nie mam zamiaru tego kultywować tutaj. No ale jak chcesz to zaradność, stanowczość, odpowiedzialność od tego możemy zacząć.
@JoeGlodomor możesz mieć i 30. Chłopiec zostanie chłopcem.
@StrangeGem: jak to nie?
@StrangeGem: Obecnie to mało co ją definiuję.
@JoeGlodomor @WyuArtykyu charakter. Bo można mieć siusiak i być facecikiem a nie mężczyzną.
@Marek_Tempe czy ja wiem. Dużo rzeczy dla nas definiuje zachowania płciowe bo jednak środowisko nam to pokazywało od dziecka.
@kuroszczur: no hejka siusiaczku.
@JoeGlodomor otóż nie jest. Jeśli tak myślisz to znaczy że masz dość ułomne pojęcie o tym czym jest męskość. Urodzenie się z siusiakiem nie czyni z Ciebie mężczyzny. Chłopca może tak.
@StrangeGem: a moja córka studiuje prawo
@JoeGlodomor możesz mieć i 30. Chłopiec zostanie chłopcem.
@TakiSobieLoginWykopowy a moje kotki robią do kuwety ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@StrangeGem: ja też
W sensie to co nosi w kieszeniach?! └[⚆ᴥ⚆]┘