Aktywne Wpisy

GoNutz_pl +838
#rozdajo
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
Lurkuje tutaj juź od dawna aż wreszcie odważyłem się napisać ( ͡° ͜ʖ ͡°) tym bardziej, że jest okazja!
Od dosłownie kilku dni jestem odpowiedzialny za pokazanie marki GoNutz.pl w social mediach i zaczynam od Wykopu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zamiast finansować facebooka czy tiktoka
źródło: 510434-Mango-Suszone-Plastry
Pobierz
Mia900 +18
Wykopki narzekające na panny #tinder , że te:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:
- mają tatuaże,
- posiadają dzieci z poprzednich związków,
- są ulane,
- w wieku 25-30 lat wyglądają na 40.
Tymczasem ja:

#heheszki #programowanie #programista15k
źródło: Zrzut ekranu 2024-06-24 o 13.20.46
PobierzU mnie w firmie jest jeszcze w miare ok. Mam nadzieje że nie będę musiał szukać pracy ale mam pewnie spostrzeżenia. Zrobili rekurtacje u mnie na frontendowca, co za placki wysłały CV to jest tragedia. Większość pracowała w dużych korporacjach, teraz są bezrobotni. W sumie 300 CV, zaproszono 6 bo sie kwalifikowało. Chociaż sam jestem backendowcem płakałem
myślę, że każdy rozumie kontekst biznesowy w którym pracuje. Mniej lub bardziej ale rozumie
@KajakDrewniany: przecież to tak nie działa. Jej kreatywność na czymś bazuje, a bazuje na ludzkich danych, które wcześniej zostały ukradzione. Kreatywność AI jest ściśle związana z tą ludzką, póki co. Może to wytworzyć, jeśli człowiek wcześniej wpadł na coś podobnego.
Z drogiej strony nie można ślepo twierdzić, że AI coś kopiuje... ponieważ nie jest to prawda. Bardziej bym to
jeśli bierze jakieś dane i wypluwa zamieniając szyk zdania, aby wyglądało to tak, jak