Aktywne Wpisy
Wattson +270
Coraz niebezpieczniej robi się na ulicach miast, ludzie narodowości polskiej chodzą po ulicy i dźgają przypadkowych przechodniów. W przyszłych wyborach mam zamiar zagłosować na partię, która wyrzuci tych wszystkich Polaków z Polski.
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazkuca
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazkuca
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#heheszki #programowanie #programista15k
U mnie w firmie jest jeszcze w miare ok. Mam nadzieje że nie będę musiał szukać pracy ale mam pewnie spostrzeżenia. Zrobili rekurtacje u mnie na frontendowca, co za placki wysłały CV to jest tragedia. Większość pracowała w dużych korporacjach, teraz są bezrobotni. W sumie 300 CV, zaproszono 6 bo sie kwalifikowało. Chociaż sam jestem backendowcem płakałem
myślę, że każdy rozumie kontekst biznesowy w którym pracuje. Mniej lub bardziej ale rozumie
@KajakDrewniany: przecież to tak nie działa. Jej kreatywność na czymś bazuje, a bazuje na ludzkich danych, które wcześniej zostały ukradzione. Kreatywność AI jest ściśle związana z tą ludzką, póki co. Może to wytworzyć, jeśli człowiek wcześniej wpadł na coś podobnego.
Z drogiej strony nie można ślepo twierdzić, że AI coś kopiuje... ponieważ nie jest to prawda. Bardziej bym to
jeśli bierze jakieś dane i wypluwa zamieniając szyk zdania, aby wyglądało to tak, jak