Aktywne Wpisy

damienbudzik +290
Jakby się ktoś zastanawiał dlaczego w Polsce nie ma biznesu, tylko musimy pracować dla Amerykanów, Niemców i innych.
Polski "psiedsiembiorca" woli zamknąć lokal, gdy ma za dużo klientów niż zatrudnić dodatkową osobę do pomocy.
Polskim psiedsiembiorcom zawsze źle. Za mało klientów - źle, bo nie ma dochodu, za dużo klientów - źle, bo musi zatrudnić dodatkowe osoby, za mały obrót - źle, za duży obrót - źle. Nie dogodzisz.
#polska
Polski "psiedsiembiorca" woli zamknąć lokal, gdy ma za dużo klientów niż zatrudnić dodatkową osobę do pomocy.
Polskim psiedsiembiorcom zawsze źle. Za mało klientów - źle, bo nie ma dochodu, za dużo klientów - źle, bo musi zatrudnić dodatkowe osoby, za mały obrót - źle, za duży obrót - źle. Nie dogodzisz.
#polska

źródło: GnO6dasXcAATyKQ
Pobierz
FejsFak +90
źródło: image
Pobierzźródło: Zrzut ekranu 2024-06-24 121031
Pobierzdwa zero zero zero zero zero <enter>
Tak się rodzi bogactwo
Olsztyn, super perspektywiczne miasto, zagłębie high-tech, przemysłu, zachodnich korpo i wysokorozwiniętych uslug. 18k z metra to i tak promocja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie no, to jest jakiś pojedynczy rodzynek. Ja w grudniu kupiłam w samym centrum, za 7,5 xD
źródło: image
Pobierz@Plamka84: wiedziałem, że olsztyn to chore miasto ale 18k za metr w tym "mieście" to XD
25k z metra niech od razu wpiszą, po co się szczypać. Ładnie komuś piorun musiał sprać łeb.