Nie rozumiem fenomenu Szczęsnego, miał lepsze momenty w kadrze ale i gorszych miał tyle samo, karny z jego winy na tym euro, karnego w 2012 roku tak samo spowodował i jeszcze wyleciał z boiska, z Senegalem czy z innymi mokembami co wyskoczył na pół boiska i dobili do pustej tak samo. Fabiański nie doceniany bramkarz bo Wojtuś a Fabiański był taki okres co nawet zasługiwał na nr 1 na bramce. Daje wywiad i jeszcze wychodzi na to że nie chce mu się chodzić na treningi, jest leniem, źle się odżywiał, pali, zero przykładu jeszcze nie wie jak osiągnął to co osiągnął w sumie nie powiedział nic, a przede wszystkim nic mądrego. Tatuś bramkarz a dalej już poszło. #mecz #polska #euro #euro2024 #pilkanozna
1. Generalnie Szczęsny zawsze będzie premiowany pozytywnie, bo zarówno w Juve i Reprezentacji gra z drużyną słabą pod kątem stylu, co sprawia, że ma więcej szans do wykazania się.
@lepaq: A jakieś 4 lata temu słyszałem, że Szczęsny ma lepiej, bo gra w drużynie z defensywnym stylem i nie musi się tak wykazywać, bo obrońcy wszystko załatwiają za niego ;]
To że błąd popełnił obrońca to wiadomo ale karny jest
@Infiniti46: zawsze mnie śmieszy jak czytam że Wojtek słaby, a Fabian dobry, ale niedoceniony. Przypominam że Wojtek był tym lepszym w Arsenalu, przez własną glupote(akcja z fajka pod prysznicem) wyleciał z Arsenalu, ale trafił do Romy, gdzie jego zmiennikiem był Alison, uznawany za jednego z najlepszych bramkarzy XXI wieku. Później trafił do Juve, gdzie na początku był zmiennikiem legendarnego Buffona, ale szybko rolę się odwróciły i to Szczęsny został bramkarzem
@Infiniti46: 132 wystepy w PL od 11' do 15' roku bramkarz numer 1 w Arsenalu, Roma - bramkarz numer 1 przez 2 sezony, Juventus bramkarz numer 1 od drugiego sezonu (świadoma zgoda co do pierwszego sezonu) ale k---a wykopek coś będzie p-------ł że Szczęsny jest słaby xD, tak z-----ł przy bramce z Senegalem i każdy melepeta internetowy mu to będzie wypominał do końca jego dni - uważam że Szczęsny swoją
@nairoht: chłopie naucz się czytać ze zrozumieniem polecam więcej książek zacznij od tych najłatwiejszych. Jak już przeczytasz je to przeczytaj to co ja napisałem i znajdź słowo słaby.
to przeczytaj to co ja napisałem i znajdź słowo słaby
@Infiniti46: ty k---a jesteś głupszy niż ci się wydaje chłopie xD, więc sam zacznij książki czytać i to od tych co mają jeden napis pod obrazkami nie wiem powiedz komuś aby jakiś elementarz ci zakupił, bo na czytanie ze zrozumieniem to jeszcze nie ta pora.
@nairoht: przeczytaj jeszcze raz na spokojnie, tutaj nie trzeba udawać mądrego takie to proste.. może dojdziesz do wniosku, że tekst jest o przecenianiu jego kariery, szczególnie w kadrze :)
@pokyw12 to czemu k---a nie broni w kadrze? Tak samo jak reszta tych sierot k---a, jakoś za euro to potrafią grać ale jak już inną koszulkę założy to o własne nogi się potykają ! Szkoda k---a gadać
@Infiniti46 to prawda Fabiański miał pecha, że w tym samym okresie był Szczęsny, gdyby nie to facet przejąłby po Borucu pałeczkę pierwszego bramkarza, na niekorzyść Fabiańskiego przemawia też to że był charakterologicznym przeciwieństwem Szczęsnego - prywatnie spokojny, cichy chłopak.
@lepaq: A jakieś 4 lata temu słyszałem, że Szczęsny ma lepiej, bo gra w drużynie z defensywnym stylem i nie musi się tak wykazywać, bo obrońcy wszystko załatwiają za niego ;]
@Infiniti46: ty k---a jesteś głupszy niż ci się wydaje chłopie xD, więc sam zacznij książki czytać i to od tych co mają jeden napis pod obrazkami nie wiem powiedz komuś aby jakiś elementarz ci zakupił, bo na czytanie ze zrozumieniem to jeszcze nie ta pora.