Aktywne Wpisy
Pierre_Nietzsche +508
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
dabi +242
przezyjmy to wspólnie jeszcze raz, jak swiat sobie dał splunąc w twarz przez zydowsko-chinski wirusik
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
#covid19 #covid #heheszki #dziendobry
@kamil150794: a nawet plus bo można było bez skrępowania twarz maską zasłonić
@kamil150794: chyba na odwrot
Fakt nie opinia
Komentarz usunięty przez autora
Przeciętny normik gunwo miał a nie "cieszenie się młodością", a o "album pięknych wspomnień" to mógł oglądać co najwyżej obserwując profile bananków na facebooku, jeśli w ogóle miał ich w znajomych.
*I tak większość z was to trolle, pozerzy lub po prostu s---------y z wyboru. Większość prawdziwych
Co robisz w sobotę wieczorem?
Przegryw: siedzę w domu
Normik: siedzę w domu
@Rougelord: Na ten post trafiłem dosłownie przez przypadek bo był w gorących. Napisałeś to w taki sposób, jakbyś sam był traktowany jako przegrany i nie tylko opisowało to ich, ale również ciebie.
Konto masz 16 lat i tak mnie zastanowiła, czemu się za takiego uważasz? nigdy nie miałeś dziewczyny, jesteś jakimś 30 + letnim prawiczkiem czy co?
Był też dawno temu @boryss, usunął wszystkie swoje wpisy. Facet miał w życiu tak przewalone, że aby przeżyć musiał wejść w dorosłość jeszcze w dzieciństwie i odbijało
@NoMercyIncluded: Przecież Ferdek to był troll i tagowy atencjusz. Jego jedynym aspektem bycia przegrywem było mieszkanie na wsi. Kiedy przeprowadził się na studia do Wrocławia wrzucał zdjęcia z wyjść z mbank ekipą na tag i ogarnął sobie fwb, a potem jak
@CloudSpanner: coś tam słyszałeś, coś tam dzwoni, ale to jest "tagowa" wersja. Możesz zgadywać, czy sytuację wiernie opisuje tag pełen trolli, czy gość, który go do tego Wrocławia zaprosił i z nim mieszkał ("na studia" LOL to przeświadczenie, że każdy ma luksus studiowania XD).
Wyjścia z ekipą były, dowiedziałem się z nich właśnie tyle, że większość tagu to normiki bawiące się w