Aktywne Wpisy
aspk +85
Chciałem zakupić telefon na allegro a konkretnie iPhone 17e cena atrakcyjna ( ͡° ͜ʖ ͡°)aczkolwiek uprzedzony zawsze pytam się sprzedającego o numer imei i czy urządzenie nie zostało aby czasem zakupione u operatora gdyż często zdarza się, że blokują takie telefony po czasie za brak spłacania rat itp. Miły sprzedawca, odpowiada, że imei poda po zakupie xd kupiłem bo to allegro l(bezpiecznie/zwrócę itp) i pytam się ponownie o

calban +1

I tam są drzwi na domofon.
Za każdym razem jak wchodzi facet, a na parking przyjeżdżają inni rodzice z dziećmi to specjalnie przytrzymuje drzwi, zeby sie nie zamknely i inni nie musieli stac pod domofonem, az ktos łaskawie otworzy.
Natomiast gdy wchodzą baby i choćbys nawet szedl do wejscia 5 metrow za nimi, to wchodza i puszczają drzwi, az te p-------a i sie zatrzasną.
Dlaczego różowe są takimi egoistkami?
#bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
A przepraszam bardzo czemu ja mam panu trzymać drzwi? Co ja jestem jakaś obsługa? A przepraszam bardzo czemu mnie pan w ogóle zaczepia! Proszę mnie nie zaczepiać, bo mam brwi na 7:30. Pan jest nienormalny. Ten człowiek zaczepia ludzi, halo!
bezpieczenstwo 101, zrob domofon, zeby mozna bylo weryfikowac rodzicow
c--j, jakas pala wpuszcza ludzi jak leci
xD
@erebeuzet: Ale jaki bait? Przecież tak właśnie jest :D
A ze 100% jaskrawością widać to na drogach, kiedy czakasz aż ktoś cię wpuści XD
Ogólnie baby mają problemy z kulturą społeczną. Wchodzą do pomieszczenia to może 20 %
@Pan_Slon: bez przesady, one po prostu nie ogarniają przestrzeni dalej niż 1-2m przed nosem.