Wpis z mikrobloga

#pytanie #wychodzimyzprzegrywu #emigracja #przegryw

Jaka praca dla słabego fizycznie na miesiąc?
Mam 23 lata, nie mam żadnego doświadczenia, jestem bardzo słaby fizycznie (wzrost, waga, astma wysiłkowa), jestem kompletnie niesamodzielny życiowo, umiem programować w PHP (+ Laravel) i C#, ale miałem jedynie styczność na poziomie studiów i prostszych projektów czyli głównie crud + drobna smykałka do projektowania interfejsów.
Jestem w punkcie, w którym kompletnie nie wiem co ze sobą zrobić i myślę nad spontanicznym wyjazdem do pracy za granicę na miesiąc. Nie chodzi o zarobienie fortuny, ale po prostu zastanowienie się nad sobą, spędzenia czasu w innym środowisku i usamodzielnienia się choć na chwilę.
Ewentualnie, jakby ktoś był w podobnej sytuacji i chciał zebrać siły (na razie na spokojnie tylko koncepcyjnie) to można zorganizować coś razem.
Czy znalazłbym coś dla siebie, najlepiej z zakwaterowaniem? I jakie są w ogóle standardy w zakwaterowaniu np. w Niemczech, czy wrzucą mnie do jakichś Hindusów i będziemy w 10 spali na podłodze? xD

Języki: angielski na dobrym poziomie w pisaniu i rozumieniu, na słabym w mówieniu, niemiecki - kiedyś średni, ale była przerwa od szkoły średniej więc teraz mega słabo.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach