Aktywne Wpisy
duzy_krotki +671
Włączyłem wczoraj "Wielką wodę". Cóż za g---o straszne. Mądrzejsza od profesorów hydrologii Juleczka uzależniona od h-----y (w drugiej scenie już się rucha z jakimś Holendrem xD, aż dziwne, że nie m----n) ratuje Wrocław przed powodzią. Ludzie mieszkający pod Wrocławiem pokazani jak chłopi z 19 wieku. Oczywiście większość mężczyzn przedstawiona jako przygłupy z 80 iq.
#powodz
#powodz
koronawirus +364
Powiedzcie mi, co się stało, że Wykop stał się aż tak bardzo odklejoną i toksyczną społecznościa, która nienawidzi dosłownie każdego? Kiedyś był żarty, że wstyd przeglądać w miejscu publicznym wykop, bo b--ń boże ktoś zauważy. Teraz to nie są żarty, bo tak jest naprawdę. Zaglądam na ten portal od ponad 13 lat i teraz naprawdę zrobił się z tego ściek. Zalało moje miasto, w p---u szkód, ludzie się jednoczyli i ustawiali wory,
szczerze to rozważam coś takiego, wszystko co może pomóc im usuwać rosjan sprawia że jestem bezpieczniejszy
z drugiej strony nie wiem czy to nie rogacz ruch kiedy tam są przekręty na grube miliony i ta pomoc jest rozkradana, sam nie mam dużo pieniędzy oszczędzonych
#wojna #ukraina #rosja #polityka
wysłałbyś kase na drony, itp dla ukrainy?
O rozkradaniu pomocy to się jakoś cicho zrobiło ostatnio.
inne coś mają o pomocy dla uchodźców a mnie to nie interesuje, chciałbym wspierać stricte wojsko
Tylko pytanie brzmi: jaką masz alternatywę?
Nie robisz tego tylko dla Polski, ani tylko dla Europy ani również nie tylko dla Ukrainy. Robisz to, przyznam, że niestety również dla USA(choć za wybieranie Trumpa im się nie należy)
i może to będzie szoker ale robisz to też dla zwykłych Rosjan - upadek Putina, to jedyne co ich może uratować bo ponad duża część z nich to