Aktywne Wpisy
jegertilbake +573
Po tym jak sie zrobil hype na frytkownice beztluszczowe do ktorych bylem sceptycznie nastawiony stwierdzilem, ze jednak dokonam zakupu, bo nadarzyla sie dobra okazja kupic Ninja AF400 wiec raczej gorna polka jesli chodzi o tego typu sprzet.
Po 3 tygodniach korzystania jestem juz gotowy ocenic uzytecznosc tego typu urzadzenia i porownac wzgledem zwyklego piekarnika:
Na plus dla airfryera:
+ Ten model nie wymaga nagrzewania, moge wlozyc zarcie i bardzo szybko nabiera temp
Po 3 tygodniach korzystania jestem juz gotowy ocenic uzytecznosc tego typu urzadzenia i porownac wzgledem zwyklego piekarnika:
Na plus dla airfryera:
+ Ten model nie wymaga nagrzewania, moge wlozyc zarcie i bardzo szybko nabiera temp
lepaq +733
#knp #neuropa #4konserwy #korwin #polityka #ama #jkm #krul #dziambor #najzer #oswiadczenie
poprawione,
widzę, że plusika dał Ci wyznawca Korwina @Vealheim więc przekleiłem tagi z jednego z jego ostatnich wpisów :)
W europarlamencie ichni posłowie nie mają żadnej, realnej inicjatywy ustawodawczej
ja mam ból tyłka o niższe podatki za Hitlera, zarażanie niepełnosprawnością i "wolę Stalina"
btw. tu masz parę konkretów http://wmeritum.pl/likwidacja-podatkow-dochodowych-mozliwa-swietle-programu-kongresu-nowej-prawicy/
Co do linku, był niedawno podobny temat na wykopie, samą idee prywatyzowania szkolnictwa wyższego przedstawiłem jako 'niepewne'.
Ja zagłosuję na nich, bo wiem że przynajmniej nie będą mi szkodzić. Korwin czy jego koledzy z partii - nigdy nie zagłosuje za podwyżką podatków czy za jakąś idiotyczną regulacją rynkową. W obecnej sytuacji - to i tak więcej niż może zaoferować jakakolwiek partia Sejmowa.
@spluczka: fajnie, ale tego nie możesz być pewny.
@spluczka: lol. Ale to co, jak się dostaną do sejmu to dopiero
@iniekcja: jestem bardziej pewny niż w przypadku jakiejkolwiek innej opcji Sejmowej czy pozaparlamentarnej. KNP jest zakładnikiem własnych idei. To wystarcza :)
@iniekcja: program już jest dostępny, jeśli chodzi o odpowiednie ustawy, czyli - implementację (która i tak będzie podlegać
Link, plox.
"Stalinizm był dyktaturą jednostki, d***kracja to dyktatura (tfu!) Większości. Z dwojga złego chyba już wolę Stalina. Był mniej krwiożerczy – i można Mu było przemówić do rozsądku”
http://sierp.libertarianizm.pl/?p=1245
PL to jakieś 0.1%, jeśli będą nadal działać tak zachowawczo jak teraz, to nigdy 1% nie przebiją
@spluczka:
czyli Korwin-Mikke Błazen/Cyrkowiec/Celebryta/DziadzioTrzepiącyKasęNaKucach to jedno, a Korwin-Mikke PoważnyPolityk/LiderKNP to drugie?
@AlohaInternet: a zauważyłeś jakieś inne osoby z KNP, które działają w ten sam sposób?