Aktywne Wpisy
kinlej +314
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

thorgoth +687
Kilkanaście tygodni temu Robert Buczyński pseudonim Buczooo postanowił pokazać koledze jak potrafi jeździć z szaleńczymi prędkościami po Warszawie. Obaj mężczyźni wysiedli do samochodu i w normalnym ruchu ulicznym zaczęli jeździć z ogromnymi prędkościami, gwałtownie przyspieszając i hamując.
Ktoś z mieszkańców zadzwonił po policję, która faktycznie przyjechała na sygnale i zatrzymała szalejącego zabójcę drogowego.
TO CO WYDARZYŁO SIĘ POTEM TO KOMPLETNA PATOLOGIA!
Interweniujący
Ktoś z mieszkańców zadzwonił po policję, która faktycznie przyjechała na sygnale i zatrzymała szalejącego zabójcę drogowego.
TO CO WYDARZYŁO SIĘ POTEM TO KOMPLETNA PATOLOGIA!
Interweniujący

Zadać im pytanie i czekać aż zaczną obrzucać cię żółcią nie odnosząc się do merytoryki. Popularną odpowiedzią jest prostackie "a u ciebie biją murzynów" xD
Brawo troglodyci, zadałem proste pytanie, a wy nawet nie jesteś w stanie zaakceptować wad swojej ruskiej partii ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobrze, że się od was wypisałem, bo nie chce być identyfikowany z takim poziomem ludzi jak wy ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#konfederacja #bekazprawakow
źródło: screencapture-wykop-pl-link-7462523-zdobyla-mandat-z-konfederacji-oto-co-mowi-o-kobietach-z-lewicy-najstarsze-2024-06-11-09_10_47
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Typowa prawica, która bzyka się na bokach lepiej jak lewica, ale udaje cnotki niewydymki xD
Oczekiwałem przynajmniej takiej odpowiedzi jak twoja, a widzisz co zaczęli pisać. Romansowanie w towarzystwie politycznym ma prawo działać, bo jest to środowisko niemerytoryczne, wiec nie zdziwiłoby mnie takie zachowanie w którejkolwiek partii