Wpis z mikrobloga

Jak otrzymać niewygodną odpowiedź od konfiarskich dzbanów?

Zadać im pytanie i czekać aż zaczną obrzucać cię żółcią nie odnosząc się do merytoryki. Popularną odpowiedzią jest prostackie "a u ciebie biją murzynów" xD

Brawo troglodyci, zadałem proste pytanie, a wy nawet nie jesteś w stanie zaakceptować wad swojej ruskiej partii ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dobrze, że się od was wypisałem, bo nie chce być identyfikowany z takim poziomem ludzi jak wy ()

#konfederacja #bekazprawakow
cwlmod - Jak otrzymać niewygodną odpowiedź od konfiarskich dzbanów?

Zadać im pytanie...

źródło: screencapture-wykop-pl-link-7462523-zdobyla-mandat-z-konfederacji-oto-co-mowi-o-kobietach-z-lewicy-najstarsze-2024-06-11-09_10_47

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@myidioci: Zgadza się, Bryłka się według was puściła, bo nie może wam przejść przez gardło przyznanie się do tego wstydliwego faktu xD

Typowa prawica, która bzyka się na bokach lepiej jak lewica, ale udaje cnotki niewydymki xD
  • Odpowiedz
@cwlmod: Zarówno Bryłka jak i Zajączkowa od lat istniały i działały w środowiskach wolnościowych. Obie robią dobrą robotę, a w ramach planu mającego pokazać, że konfa to też partia dla kobiet zostały uwydatnione przed kamerami i podziałało. Oskarżyć każdy może, a dowody przedstawić już nie bardzo.
  • Odpowiedz
  • 0
@SmutnyKot: Dowody pośrednie same się przedstawiły w postaci wścieklizny troglodytów z konfy xD

Oczekiwałem przynajmniej takiej odpowiedzi jak twoja, a widzisz co zaczęli pisać. Romansowanie w towarzystwie politycznym ma prawo działać, bo jest to środowisko niemerytoryczne, wiec nie zdziwiłoby mnie takie zachowanie w którejkolwiek partii
  • Odpowiedz