Aktywne Wpisy
kiszony_Pomidor +86
Na dziś koniec. Kabanosy 1:1 wieprzowina i wołowina xD
Czosnek, jeszcze raz czosnek, pieprz zielony młotkowany, trochę majeranku i kop z mieszanki superhotów.
Wędzone olchą z dodatkiem śliwy.
Jeszcze
Czosnek, jeszcze raz czosnek, pieprz zielony młotkowany, trochę majeranku i kop z mieszanki superhotów.
Wędzone olchą z dodatkiem śliwy.
Jeszcze
Cześć,
Rozglądam się za zestawem kluczy nasadowych wraz z kluczami płaskimi. Szukam czegoś w senownej cenie do hobbystycznego wykorzystania, niekoniecznie pro. No ale wiadomo, nie chinolit. Wykorzystanie domowe plus dłubanie przy moto. Co polecacie? Ostatnio na pepperku był zestaw makity za 400zł, wydaje mi się już to trochę dużo, a połowa zestawu to były bity, czegoś takiego mi nie trzeba, no ale jak nic innego nie pyknie to zamówię tą Makitę.
Dobrać tylko płaskooczkowe. Jak nie potrzebujesz zestawu 6-32 to jakiś mniejszy. Za 2 stówy z hakiem masz Sate z grzechotką 8-19. A jak drogo i bez grzechotki to nawet Neo za stówe tyknie, mają 6-22 na płachcie.
Do tego dokup sobie klucze płasko oczkowe z łamana grzechotką niteo i zestaw srubokretow, kombinerki do segerow, i już zrobisz wszystko
@Sarveil: Właśnie wziąłem zestaw neo tools, 90 elementów, bo akurat jest tam to czego mi brakuje. Bity mam więc jakby było wszystko