Wpis z mikrobloga

#ghosting
Poznałam na tagu #przegryw pewnego takiego i on udawał że jest przegryw a był #normik i robił mi nadzieję na przyjaźń ale widocznie poznał lepszych znajomych i mnie zghostował. A wcześniej tyle pisał. I to za nic mnie zghostował. A ja go zapraszałam do siebie O kant d--y te udawane przegrywy. Napisał do mnie że dał sobie spokój z wykopem. A to moja wina że się tu poznaliśmy? I że jak go szukam to podpada pod stalking. To już chyba lepiej sie z murzynem umówić.
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@fors1234: Jak jest się przegrywem to się człowiek cieszy że ktokolwiek pisze i że ma sie kupla, ty tego nie zrozumiesz normiku. on nie chce żeby o nim pisać na wykopie bo to stalking
  • Odpowiedz
@Czesterek: no wlasnie sporo przegrywow ma problem z utrzymywaniem relacji, nawet tych internetowych, poza tym pewnie mial 10 innych osob na twoje miejsce i sie znudzil, to nie byl czasami wonsz? xD
  • Odpowiedz
@Czesterek: z discordow go kojarze, jak na przegrywa to dosc wygadany i dynamiczny byl, nie mial problemu z utrzymywaniem rozmowy, bardziej failed normie niz przegryw, no ale c-----o sie zachowal jesli zghostowal, mam jego id na dc jak chcesz go stalkowac, chociaz nie wiem czy na tym jest jeszcze aktywny
  • Odpowiedz