Aktywne Wpisy
wfyokyga +659
Dzień dobry, coś się popsuło i nie mogłem dodawać czołgów. Bana dostałem za wpis cytuje bez wulgaryzmów "Wuje usuneli mi wpis z tekstem bajo jajo, nie mam siły do tej urwy". Przy najmniej to jest w naruszeniach usunięte, jako naruszenie regulaminu i nieodpowiednie treści. Na starym wypok, klikałeś informacje o banie i cie odsyłało za co konkretnie. Teraz trzeba się chyba domyślać ALE ale, nie wykluczam masowego zgłaszania przez onuce, podobne teksty
Madziol127 +11
Przeczytałam cały raport udostępniony przez ITIA i moje przemyślenia:
Po przeczytaniu raportu, według mnie Iga zrobiła dwa błędy:
- brała lek nie z "białej listy" rekomendowanej przez WTA. Brała lek dozwolony, ale nie polecany przez WTA. Lepiej dla Igi brać leki typowo z tej listy w przyszłości. Jeśli jest taki zamiennik. Dla bezpieczeństwa.
- Popełniła błąd w formularzu dopingowym, co tylko będzie tworzyć niepotrzebne dla niej teorie czy specjalnie tego nie wpisała. Melatonina to dozwolony
Po przeczytaniu raportu, według mnie Iga zrobiła dwa błędy:
- brała lek nie z "białej listy" rekomendowanej przez WTA. Brała lek dozwolony, ale nie polecany przez WTA. Lepiej dla Igi brać leki typowo z tej listy w przyszłości. Jeśli jest taki zamiennik. Dla bezpieczeństwa.
- Popełniła błąd w formularzu dopingowym, co tylko będzie tworzyć niepotrzebne dla niej teorie czy specjalnie tego nie wpisała. Melatonina to dozwolony
#rower #ebike #rowerelektryczny