Garmin instinct solar 2x przy próbie dodania karty w apce wywala "błąd. wystąpił błąd" na oneplus nord 2. bank millenium. wyskakuje czarny ekran i ten komunikat. na drugim koncie i na drugim telefonie jest to samo. plus czasem #!$%@? apke. reinstall, łączenie, rozłączanie, usuwanie cache - nic nie pomaga. Garmin nie odpisał na maila ktos cos? #garmin
@ravnov: mam, a to coś zmienia? 3 razy dostałem od supportu wiadomość żebym zrobił" X", chociaż ciągle im pisałem że nic nie pomaga. Trochę mnie wpienili więc oddałem to w cholere
@ravnov: u mnie to wyglądało tak: Garmin pay > ustawiam pin > czarny ekran "błąd. wystąpił błąd". koniec resety nie resety, usuwanie cache, apki, rozzlaczanie, inne konto, inny telefon, wszyustko co na strpoonie garmina i support - nic nie pomoglo
wyskakuje czarny ekran i ten komunikat. na drugim koncie i na drugim telefonie jest to samo. plus czasem #!$%@? apke.
reinstall, łączenie, rozłączanie, usuwanie cache - nic nie pomaga.
Garmin nie odpisał na maila
ktos cos? #garmin
Tyle mogę powiedzieć
3 razy dostałem od supportu wiadomość żebym zrobił" X", chociaż ciągle im pisałem że nic nie pomaga. Trochę mnie wpienili więc oddałem to w cholere
Garmin pay > ustawiam pin > czarny ekran "błąd. wystąpił błąd". koniec
resety nie resety, usuwanie cache, apki, rozzlaczanie, inne konto, inny telefon, wszyustko co na strpoonie garmina i support - nic nie pomoglo