Wpis z mikrobloga

@Uppsala: Z mobów lecą bagi/backpacki. Wrzucasz loot typu mace, chain armor itp. Potem taki pełny bag do kolejnego baga itd. Potem targasz taki wielki lootbag 20k oz. do handlarza i opylasz. Teraz chyba nie lecą bagi, to musisz zabrać ze sobą bp
  • Odpowiedz
  • 0
@sierramikebravo: I drugie pytanie, warto będzie iść np knightem 8lvp (bo gram paladynem 22lvl) na rotworms I coś takiego zrobić? Bo paladynem szkoda mi strzał, a na tym lvl włóczni dużo też nie
  • Odpowiedz
  • 0
@sierramikebravo: I trzecie pytanie, robię sobie task na mamuty I borsuki, warto zrobić te taski do 49 wszystkie? Co się stanie jak przekroczę 49? Już nie mogę wziąć a jak mam wzięte i 50 to nie mogę oddać?
  • Odpowiedz
@Uppsala: znajdz sobie swamp troll cave koło venore i tam zbieraj medicine pouche - lepszy profit niż loot bagi. Jeżeli chcesz się bawić w loot bagi to wyciągasz je normalnie liną, nie wiem czy działa na drabinę. Taski są spoko, weź taska na zabicie 5k minotaurów, bo po 40 lvl będzie niedostępny. Jeżeli masz taska do 49 do możesz go zrobić 3 razy aż do 49 lvl, potem masz nowe
  • Odpowiedz