Czy w też od jakiegoś czasu 2-3 lat żarcie z KFC zaczęło śmierdzieć i przestało smakować? Kiedyś był całkiem ok kurczak a teraz tego gówna nie da się zjeść. Pomijam już że na dowóz to w ogóle przyjeżdża ścierwo. Ostatnio zaryzykowałem i zamówiłem mega pocketa (ʘ‿ʘ). #kfc #fastfood #kfcdostawa #jedzenie
@jegertilbake zamawiałem przez Glovo, wiec jedynie zrobiłem zgłoszenie i dostałem zwrot kasy, na Google nie dodawałem opinii. @ItsyBitsyPajonk XD mój był chyba w porządku ( ͡º͜ʖ͡º) @kogut_20 ja zamówiłem w życiu ze dwa razy żarcie w pizza hut i jelita wykręciło mi na drugą stronę, burger King ok, da się zjeść
@Under4est: @painis_uranus też to zaobserwowałem, nie jem już tego syfu od właśnie 2-3 lat, do rzeczy pamiętam ostatniego - z kibla nie schodziłem pół dnia, nigdy więcej tego scierwa
@Under4est dołączam się do narzekań. Kiedyś jadałem częściej niż się powinno, a teraz to myślałem, że może mi się smaki pozmieniały, bo w różnych lokalach sprawdzałem i wszędzie było źle
@Leniek i jeszcze te p------e ceny. Rozciapany Grander 27 zł za samą bułkę bez zestawu xD w środku kawałek mięsa z uda kurczaka i warzywa, które wyglądają jakby je brali ze śmietnika.
@Under4est: nie wiem jak po, ale jak był COVID i pracowałem w KFC to kichałem do panierki bo nie pozwolili mi nie przyjść do pracy. Do tego kazali zbierać mąkę z podłogi jak się wysypała żeby strat nie robić.
@LeVr: czyli higiena na najwyższym poziomie. To może mieć znaczenie, ale tutaj coś ewidentnie zrobili z mięsem, że jest takie c-----e. U mnie w mieście są dwa KFC i w każdym ta sama kaszana.
ja nigdy nie jadlem w KFC, tylko dlatego, ze zawsze kazdy pisze, ze po nim jest zawsze mega sranie i boli brzuch xd
@ItsyBitsyPajonk XD mój był chyba w porządku ( ͡º ͜ʖ͡º)
@kogut_20 ja zamówiłem w życiu ze dwa razy żarcie w pizza hut i jelita wykręciło mi na drugą stronę, burger King ok, da się zjeść