Aktywne Wpisy

Konrad2114 +9
nienawidzę siebie

Dostałem całkiem ciekawą ofertę tylko że chcą pracy w godzinach USA, powiedzcie szczerze, ciężko jest pracować w takim trybie?
#pracait #pracbaza #programowanie #programista15k
#pracait #pracbaza #programowanie #programista15k

Pojawił się preorder nowego telefonu od ZTE, i ma mieć wersję systemu 1.3. Przyznam szczerze, że nie cierpię używać Androida na co dzień jako zwykłego telefonu, a Windows Phone zbyt szybko mi się nudzi. Ogólnie jestem człowiek wyznania #tylkosymbian, a po pewnym czasie chciałbym pobawić się czymś nowym (mojej 5235 pykły już 3 lata w marcu a dalej rządzi!).
Tagi:
źródło: comment_qQO455QafqfXunRDmoUT4aXBQu5SL2Jn.jpg
PobierzTakże z tym nie powinno już być problemu. Co do aplikacji, to w sumie potrzebuję tylko tej do rozmów, smsów, aparatu, muzyki i pasjansa :) Przy każdym telefonie, jaki używałem podczas posiadania 5235 w------ł mnie brak możliwości (czy stosownych apek) do przerzucania utworów i ich pauzowania
@hellsmash86: jak się teraz patrzę wokół tego projektu Mozilli jest sporo osób, aplikacje powstają cały czas (wszystkie są darmowe!), a i sam system ładnie wygląda. Jeśli tylko kod jest udostępniony, to
@maciekawski: Ach, przyciski. Rzeczywiście - dziadek mi kiedyś opowiadał, że kiedyś telefony coś takiego miały ;)