Wpis z mikrobloga

@jaroty: Ślązacy a G0rnicy to zupełnie inne zjawiska, Ślązacy to uparte wredoty i ukryta opcja RFN (wiem coś w tym) ale głosują na PO a g0rnicy głosują na tego kto da więcej czyli na PIS i zabierają innym podwyżki. Ze wszystkich etnicznych Ślązacy najmniej szkodliwi ale nie tylko dlatego że mniej głosują na PIS tacy Ukraińcy na północy głosują na PO a na południu na PIS - region a nie
  • Odpowiedz
@jaroty: To zdjęcie wygląda jak pomoc dla powodzian w 1997 roku i wtedy jeszcze bym to zdjęcie potraktował normalnie. Jakiś ziomek rozdaje jedzenie poszkodowanym ludziom, a to k---a prezydent naszego kartonu z pajacem w galowym mundurze rozdaje bułki.
  • Odpowiedz
@jaroty: Ślązacy XD media idą dalej, że setki tysięcy zawiedzionych XD ale ich jest? Kto wie. A robi się rzeczy nie znając w ogóle zapotrzebowania na... Polska sama sobie robi problem którego wcześniej nie znała. Mniejszość etniczne tworzą problemy w Niemczech, we Francji, w Belgi, Holandii... Dzielą, a co dają? No nie wiadomo.

Ślązaki jako dodatkowy język, uczniowie to pokochają, uwielbiają spędzać dodatkowe godziny w szkole XD
  • Odpowiedz
Teraz to adrian ma ślązaków w dupie

@jaroty: Partyjne głupoty. Jestem Ślązakiem i NIGDY nie uważałem, że jestem kimś innym niż Polakiem. Gwara, to zlepek wsiowo-czesko-niemieckich słów, a nie żaden odrębny język i nigdy nie powinno się za taki go uważać. Tak uważa większość Ślązaków, prócz kilku oszołomów z niemieckim rodowodem.

Gardzę Tuskiem i jego pacynkami, za ten projekt. Nie, nie dlatego, że pochylili się nad Ślązakami, ale dlatego, że
  • Odpowiedz