Aktywne Wpisy
Koichi +7
Spotkał się ktoś z czymś takim? Sprzedaję obudowę do PS4 ale kupujący potrzebuje mój adres email. O co chodzi?
#olx
#olx
karski +1501
Chciałbym złożyć podziękowania wykopkom aktywnie zaangażowanym w r------------e mafii deweloperskiej w Polsce. To wszystko zaczęło się tutaj. Tu chodzi o przyszłość naszą i naszych dzieci i stawianie oporu s--------m, którzy bez umiaru żerują na zwykłych obywatelach, którzy chcą po prostu uczciwie pracować, by móc godnie życ. Oby jak najwięcej osób zdało sobie sprawę z powagi sytuacji. Następni do ostrzału agenci nieruchomości i fliperzy.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
Przypominam, że za bujanie się z Trumanem i Cummeraboiem jest to samo, co za bycie strazakiem w kryminale.
I wszystko.
#famemma
@Jerzy_Kudelski: Bardzo możliwe. @Polnischefuhrer Jeśli mam być szczery to wole walić jak wsadzać w byle co ( ͡° ͜ʖ ͡°) dla mnie kluby ogólnie są bardzo uciążliwymi miejscami z racji tego, że w większości to nie są kluby a zwykłe speluny pełne pijanych, naćpanych i spoconych ludzi oraz uciążliwych atencyjnych lasek i oskarko-sebixów
@Malgorzatabezrak: No właśnie największy problem jest taki, że nie. Paradoksalnie to wcale nie jest jakieś trudne bo płeć piękna jak to się ładnie mówi wcale nie jest taka święta jak to się próbuje tłuc do głów naszemu społeczeństwu. Do tego jak nagminnie