Wpis z mikrobloga

@pyczasty: mitoman, przygłup, alkoholik, o bej szczoch, olgierszczoch, alimenciarz, zebrolajciarz i można by tak bez końca arz arz :D TYLE ZASŁUG... TYLE OBIETNIC... on chyba urodzony polityk xD
  • Odpowiedz
@Zwanek: Dobre, mnie to też zawsze rozwala, jak on słowa w postach dla nas losuje, kompletnie mając wywalone na interpunkcję. Ale gdy przychodzi, by pojechać kobyłkę z Berlina za ortografię w jej wysr**ch, to Sheriff od razu w prof. Miodka się zamienia i wyjaśnia jej "alfabetyzm".
  • Odpowiedz
@pyczasty: to ja napisałem i tak było. Piosnka była około kwadrans a potem napis ,że film prywatny. A że kosnoludek go zablokował to już nie pisało.
I razem my wódki nie pili żebyś mi po imieniu mówił demiurgu i wyrocznio.
  • Odpowiedz
@Hycel94: Psychologia i jej pomysły na wyjaśnianie zachowań ludzi to kpina. Psychologia to nie nauka, to religia dla ameb moim zdaniem To po prostu jest HIPOKRYZJA, nie trzeba jakichś chorób szukać.
  • Odpowiedz
@bellacavem: To Ciebie petem nazwał w komentarzu? Nie chce mi się szukać, co żeś mu tam napisał wcześniej, czym nadokuczał xDDD Nieźle. Przynajmniej wiemy, że Łukasz czyta Wypok, ja bym się wku***** na stronę z której usunęli mi 8 czy 9 kont i ją zblokował xD Mimo wszystko pozdrawiam Łukaszka, przynajmniej dostarczył jakiegoś okrojonego humoru z tym petem z Wykopu. Miało być "odsłanianie kart" cdn... ale. Mało tego, biorąc pod
  • Odpowiedz
@CzikaKiri: ano wyjaśnił mnie zamiast odkrywać karty. Co do mistrzostwa jeszcze trzy tygodnie temu ptaszki ćwierkały,że bukmacherzy wybrali Breslau na mistrza .Zobaczymy , ponoć w Białymstoku ma być remis a pod Jasną Górą czerwień dla Rakowa i wygrana gości. Jakby nie było- zwycięży najlepszy ;))))))
  • Odpowiedz