Wpis z mikrobloga

Niczym tak w życiu nie gardzę jak tą śmieszną partią Ziobry i jego przygłupich kolegów. Patrząc wstecz wszystkie największe nieszczęścia poprzedniej władzy pochodzą od nich. Kłótnie z UE, katastrofa wymiaru sprawiedliwości, TVP, wniosek do TK w sprawie aborcji, krycie pedofilii w kościele. Trzymanie tej bandy radykałów kosztowało PIS utratę władzy, dziwię się Jarosławowi, że na to pozwolił. Albo i nie dziwię się, pewnie zero zbierał na nich haki latami. Solidarna Polska do wora, a wór do jeziora.

#polska #polityka #sejm #4konserwy #neuropa
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@aei9077: cieszy to ze kłopoty sp to kłopoty całego pisu.

Nawet ich wyborcy ich nie rozróżniają.

Afera z nagraniami przestępstw rzadu Mateusza morawieckiego może ostatecznie pogrążyć obie partie.
  • Odpowiedz
  • 0
Wybielania PISu ciąg dalszy. Chłopie, myślę, że powodów było znacznie więcej, niż ugrupowanie ziobry.

@TatoWymiato: Wybielanie pisu bo napisałem, że wyjątkowo gardzę ziobrą i jego śmieszną partią? Srogie piguły.
  • Odpowiedz
@aei9077: SP to Pis na sterydach i pasożyt na Jarkowym łonie, nie wnoszą nic dobrego ani do sejmu ani do PISU który jest chociaż narodowo-katolicko-socjalisty a Suwpol zupełnie bezideowy. Ugułem SP jest traktowany jako te radykalne i mniej lubiane skrzydło PISU - różnią się tym że są bardziej antyunijni od reszty ekipy - przez nich nie było kasy z UE. Pewnie Ziobro zbierał haki i przez to miał aż tyle
  • Odpowiedz
Patrząc wstecz wszystkie największe nieszczęścia poprzedniej władzy pochodzą od nich. Kłótnie z UE, katastrofa wymiaru sprawiedliwości, TVP, wniosek do TK w sprawie aborcji, krycie pedofilii w kościele. Trzymanie tej bandy radykałów

@aei9077: Wybielanie PISu, bo WSZYSTKO zwaliłeś na Zero
  • Odpowiedz