w jaki sposob @rocketjobs_pl widzi swoja grupe docelowa w brauniarzach po podstawowce ktorzy ogladaja krzysia i mazurkova to nie wiem, wiec to pewnie jeden z tych deali gdzie maja konkretne osoby zarobic a nie marketing sie dziać (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
@washington: z dobrych źródeł wiem, że po prostu właściciel justjoinit i rocketjobs Nowosielski był fanem Ksysia i zapewne to był główny czynnik xD
No i pewnie się nie spodziewał tego, że tak się to potoczy, że kanał będzie głównie dla konfiarzy i pisowców, bo jednak w KS Stanowskiego raczej oglądali po równo wyborcy różnych partii.
W każdym razie jestem niemal pewien, że jest zawiedziony rezultatami, bo poszło na to kilka
@washington: gdzieś kiedyś widziałem artykuł że różowe dolary działają tylko na lewaków. o co dokładniej chodzi? prawak przy wyborze produktu kieruje się jego ceną, jakością etc.w p-----e ma kolorowe profile na FB czy akcje o inkuzywności w miejscu produkcji produktu. stąd firmy przez wiele lat pluły np na swoich męskich konsumentów. oczywiście od każdej reguły są wyjątki i Gillete czy Budwaiser przestrzelili. lewak patrzy czy firma ładnie wygląda na zdjęciu,
@ksiezyc_w_siatce: Tak dlatego prawak kierujący się jakością i pijący sobie Budweisera, golący się maszynką Gillette, widząc że firma robi kolorową kampanię od razu porzuca swoją ukochaną markę XD
no pewnie xD a ten gnój na czacie przy każdej transmisji live to robia specjalisci IT
@washington kolejne założenie z d--y. Skąd pomysł, że WSZYSCY oglądający Stanowskiego wypowiadają się na czacie? Zam wiele osób którzy oglądają Stanowskiego, skończyli dużo więcej niż podstawówkę i zarabiają dużo więcej niż średnia.
@washington: najfajniej by było jakby wszystkie programy na jutube szły zgodnie z linią tvnu, ale nie ma jak tego kontrolowac. I pewnie brakłoby miejsc w zarządach spółek skarbu państwa na dziennikarskiej emeryturze gdyby wszyscy mieli być równo traktowani
jestem niemal pewien, że jest zawiedziony rezultatami, bo poszło na to kilka baniek, a efekty raczej średnie
@Gours Widzę, że chłopski rozum wjechał na grubo ( ͡°͜ʖ͡°) Właśnie dlatego, zestawiając Cię z Nowosielskim, jeden z Was ma firmę wartą miliony złotych, a drugiemu pozostaje mądrowanie się na wykopie.
Nowosielskiego nie znam, Stanowskiego nie lubię i nie oglądam, ale bawi mnie to jak jakiś random z
@hiszpanskizdobywca: serio myślisz, że miltimilionerzy się nie mylą? Zobaczymy za pół roku, czy będą przedłużać tę współpracę. Śmieszy mnie ta wiara w nieomylność milionerów.
@Gours Nikt nie powiedział, że są nieomylni i nie popełniają błędów, w końcu nie myli się tylko ten kto nic nie robi - Paolo Coelho ( ͡°͜ʖ͡°). Naiwnym jest myślenie, że współpracę biznesową wartą kilka baniek, ktoś podjął na zasadzie sympatii, bez konkretnego researchu rynku. Żyjemy w czasach gdzie pierwsze skrzypce grają twarde dane (a tak tylko przypomnę, że zanim została ogłoszona współpraca, kanał bez
w jaki sposob @rocketjobs_pl widzi swoja grupe docelowa w brauniarzach po podstawowce ktorzy ogladaja krzysia i mazurkova to nie wiem, wiec to pewnie jeden z tych deali gdzie maja konkretne osoby zarobic a nie marketing sie dziać (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
dzieki ze mi poprawiles humor z rana
No i pewnie się nie spodziewał tego, że tak się to potoczy, że kanał będzie głównie dla konfiarzy i pisowców, bo jednak w KS Stanowskiego raczej oglądali po równo wyborcy różnych partii.
W każdym razie jestem niemal pewien, że jest zawiedziony rezultatami, bo poszło na to kilka
o co dokładniej chodzi?
prawak przy wyborze produktu kieruje się jego ceną, jakością etc.w p-----e ma kolorowe profile na FB czy akcje o inkuzywności w miejscu produkcji produktu. stąd firmy przez wiele lat pluły np na swoich męskich konsumentów. oczywiście od każdej reguły są wyjątki i Gillete czy Budwaiser przestrzelili.
lewak patrzy czy firma ładnie wygląda na zdjęciu,
@washington kolejne założenie z d--y.
Skąd pomysł, że WSZYSCY oglądający Stanowskiego wypowiadają się na czacie?
Zam wiele osób którzy oglądają Stanowskiego, skończyli dużo więcej niż podstawówkę i zarabiają dużo więcej niż średnia.
@ipkis123: a ja znam lekarzy którzy poza medycyną są na poziomie intelektualnym labradora. Szkoły (szczególnie teraz) i pieniądze nic nie znaczą.
@Gours Widzę, że chłopski rozum wjechał na grubo ( ͡° ͜ʖ ͡°) Właśnie dlatego, zestawiając Cię z Nowosielskim, jeden z Was ma firmę wartą miliony złotych, a drugiemu pozostaje mądrowanie się na wykopie.
Nowosielskiego nie znam, Stanowskiego nie lubię i nie oglądam, ale bawi mnie to jak jakiś random z
Może kiedyś tak było, teraz większość to normalni ludzie.
( ͡° ͜ʖ ͡°). Naiwnym jest myślenie, że współpracę biznesową wartą kilka baniek, ktoś podjął na zasadzie sympatii, bez konkretnego researchu rynku. Żyjemy w czasach gdzie pierwsze skrzypce grają twarde dane (a tak tylko przypomnę, że zanim została ogłoszona współpraca, kanał bez