Aktywne Wpisy

wielkifanrapu +13
Ciekawostka z mojego życia
Przez 2-3 miesiące swojego życia żyłem jak prawdziwy Hedonista.
Codziennie paliłem cygara, piłem 3-5 kaw dziennie, chodziłem na prostytutki, parę razy w tygodniu drinki w barze, często była palona m-------a i co najmniej 1-2 w tygodniu chodziłem do fajnej restauracji lub baru, co prawda nie do jakieś luksusowej, kulturalnej ale była.
Doliczając do tego moje podróże wydałem na ten styl życia większość swoich oszczędności które miałem w gotówce
Przez 2-3 miesiące swojego życia żyłem jak prawdziwy Hedonista.
Codziennie paliłem cygara, piłem 3-5 kaw dziennie, chodziłem na prostytutki, parę razy w tygodniu drinki w barze, często była palona m-------a i co najmniej 1-2 w tygodniu chodziłem do fajnej restauracji lub baru, co prawda nie do jakieś luksusowej, kulturalnej ale była.
Doliczając do tego moje podróże wydałem na ten styl życia większość swoich oszczędności które miałem w gotówce

4ntymateria +1
A Wam się wydawało, że w Polsce #nieruchomosci sa drogie czy coś.. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#usa #inflacja #inwestycje #pieniadze
#usa #inflacja #inwestycje #pieniadze
źródło: temp_file6532934634755468606
Pobierz

Perypetie związane z wymianą suportu wynikały z mojej niewiary w siebie, a okazało się, że zrobiłem wszystko jak należy. Problemem były ciut szersze miski i stąd konieczność odsunięcia przedniej przerzutki na zewnątrz śrubą wychyleń. Ale to już zrobili mi w warsztacie, gdyż sam na to nie wpadłem. Choć teoretycznie o tym wiedziałem, to jednak nie miałem pewności i nie chciałem tracić czasu bez gwarancji sukcesu. Potem krótki przejazd techniczny po mieście, tak żeby zdązyć przed burzą i deszczem. Zdążyłem.
na zdj Spacerowa w dół. W komentarzach Gagarina i nowa pętla na zakończeniu tej ulicy, przy Czerniakowskiej
#rowerowyrownik
Skrypt | Statystyki
źródło: YDXJ0429
Pobierzźródło: YDXJ0433_1
Pobierzźródło: 888045_3840
Pobierzźródło: 888046_3840
Pobierz