Aktywne Wpisy

gaga-jaga +387

jarzynka +598
#finanse #polska 9 maja 2025 roku Sejm przyjął ustawę zakładającą podniesienie kwoty zasiłku pogrzebowego do 7 tys. zł (obecnie 4000).
Zobaczymy o ile wzrosną koszty pogrzebu w 2026 roku.
gammawalbrzych.pl ''W momencie zlecenia nam usługi od razu dysponujecie Państwo pełną wysokością należnego zasiłku pogrzebowego, który
od 1 marca 2011 roku wynosi 4000 zł Nasza firma pobiera ustandaryzowaną opłatę w wysokości 1500zł,''
jakubisiak.pl
Zobaczymy o ile wzrosną koszty pogrzebu w 2026 roku.
gammawalbrzych.pl ''W momencie zlecenia nam usługi od razu dysponujecie Państwo pełną wysokością należnego zasiłku pogrzebowego, który
od 1 marca 2011 roku wynosi 4000 zł Nasza firma pobiera ustandaryzowaną opłatę w wysokości 1500zł,''
jakubisiak.pl
Przez 2-3 miesiące swojego życia żyłem jak prawdziwy Hedonista.
Codziennie paliłem cygara, piłem 3-5 kaw dziennie, chodziłem na prostytutki, parę razy w tygodniu drinki w barze, często była palona m-------a i co najmniej 1-2 w tygodniu chodziłem do fajnej restauracji lub baru, co prawda nie do jakieś luksusowej, kulturalnej ale była.
Doliczając do tego moje podróże wydałem na ten styl życia większość swoich oszczędności które miałem w gotówce ale co przeżyłem to moje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#divyzwykopem #cygara #jedzenie #wykopjointclub #alkoholizm #gielda #ciekawostki
Też tak raz , czy dwa zrobiłem i najlepsze wspomnienia to były. Niczego nie żałuję i zrobię to ponownie, jak tylko bessa się skończy xD
@wielkifanrapu:
Komentarz usunięty przez moderatora
@3brd: w herbacie też jest kofeina.
@Kremufka2137: s--------j
https://youtu.be/YAKs9STD8_w
Przede wszystkim kawa to neurotoksyna ktora dziala jak n------k a przemysl kawowy jest jednym z najwiekszych na swiecie a to p---------e ze jest jednym z najzdrowszych napojow to smiech na sali i czysty biznes :D. Obadaj te dwa materialy i komentarze pod nimi to ci to troche nakresli temat.