Wpis z mikrobloga

@Barszczukarp: proszę mnie pisać wyraźnie i po polsku. Te po grecku to jeszcze jeszcze bo wyłowiłem pato i hellada więc wiadomo o co biega. Te pierwsze w arabskim to sobie wytatuuj Pan jak żeś taki mondry.
  • Odpowiedz
@Major_Gross: Na pierwszy rzut oka to jakby gruziński czy jidysz, ale zaraz na tłumacz wrzucę
P.S. Pewnie, że oddała: jako, że Marcinek był we wrogiej Grecji, to musiała się przeciwstawić po ciężkiemu xd. Nie tylko trans Mariol ( wizualny bliźniak Pato) lubi sobie poskakać na śniadych południowcach

@bellacavem To po arabsku dosłownie co do literki przekłada jako: Paweł Kołodziej Barney
Także naprawdę elitarny tatuaż to by
  • Odpowiedz
@Barszczukarp: chłopie, ja tu hejtuję na dwa telefony, trzy pecety. Nie mam czasu tłumaczyć jakiś sanskrytów bandyckich.
Dwa pierwsze słowa rozdzieliłeś myślnikiem "-". To jakaś podpowiedź? Bielsko-Biała, np.
  • Odpowiedz
@bellacavem: Prawidłowo, że hejtujesz, a ja dla Ciebie udzielam lekcji siły spokoju i najprawdziwszej prawdy prosto z domku drewnianego.
Nie wiem gdzie te myślniki i w którym zdaniu, ale... jest możliwe!, ponieważ interpunkcje to są moi wrogowie odwieczni
:(. Już widzę, ale to nie myślnik tylko część żydo nazistowskiego języka jidysz
  • Odpowiedz
@Barszczukarp: lekcja siły spokoju, mądralo. Przestań pisać tymi symbolami orientalnymi to nie będziesz w------ł mnie. Chińskie byś dał mądrości ,tamte ichich literki to chociaż zabawnie wyglądają. A nie jak tu , nasrasz Pan jakimiś owsikami i czytaj to.
  • Odpowiedz