Aktywne Wpisy
Polejmnie +250
W straży miejskiej zapracowani po pachy. To wszystko po to by obywatelom żyło się lepiej.
Jak taka osoba, może po pracy spojrzeć w lustro bez obrzydzenia?
#polska #prawo #strazmiejska
Jak taka osoba, może po pracy spojrzeć w lustro bez obrzydzenia?
#polska #prawo #strazmiejska
grexo +13
Czyli skarbówka pozwoliła na loterię a teraz zmieniają interpretację. Oczywiście cały wykop pluje na buddę bo jeździcie 10 letnimi skodami i oplami a on śmiga lambo - d--a was po prostu boli. A jak państwo zniszczyło kluskę i optimusa za podobne optymalizacje podatkowe to byliście wielkimi obrońcami wolności - banda hipokrytów. Dopóki coś nie jest zakazane przez prawo to powinno być dozwolone ale w tym batustanie to różnie bywa.
A przy okazji:
A przy okazji:
Zatrzymałem się na zielonej strzałce, po chwili ruszyłem i kontem oka widziałem jak strzałka gaśnie, przednie koła były już za sygnalizatorem. Na skrzyżowaniu jest kamera rejestrująca wjazd na czerwonym świetle. Dostanę za to mandat? Mogłem się zatrzymać ale stanął bym na skrzyżowaniu, dość szybko i dynamicznie wystartowałem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@kikiton: tak.
odwołuj się
@Zulf: Żebyś się nie zdziwił ;)
@Zulf: https://gazetawroclawska.pl/kamery-na-gadowiance-we-wroclawiu-wychowaly-kierowcow-zobaczcie-ile-mandatow-teraz-wystawiaja/ar/c4-18067193 (。◕‿‿◕。)
W sumie to idealnie pokazuje to stosunek służb do obywateli w tym kraju.
@FlayedOne: nie sugeruj Nippleroarowi zadnych rozwiazan (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)