Aktywne Wpisy
youknowthisxd +147
Jest godzina 23:03. Zaledwie godzinę temu dowiedziałem się od mamy że ojciec nie żyje. Jestem pijany w trzy dupy i slucham sobie muzyki choć nie ma to już żadnego sensu. Nie wiem co że sobą zrobić, zwykle czynności jak picie czy oddychanie przynoszą ogromny trud. Dziś w nocy prędko nie zasnę.
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Pomyśleć że jeszcze parę dni temu oglądałem z tatą mecz Polski z Austrią i rozmawialiśmy, że Polska ma szansę wygrać i
Britney16 +6
Myślicie, że jak pisałam analizę finansową dino s.a. Na licencjacie to mogę napisać na magisterce analizę finansową innej spółki? Myslam o fame mma brzmi spoko i całkiem przyjemnie #pracalicencjacka #studbaza #magister #famemma #wychodzimyzprzegrywu #redpill #blackpill #logikaniebieskichpaskow #logikaniebieskichpaskow
Moja babcia mawiała że niektórym od dobrobytu się w dupie zaczyna przewracać, to jest chyba ten case
#heheszki #mecz #lewandowski
@thorgoth: jej nie może bo nie ma dupy xd
@thorgoth: generalnie wykopków nie należy czytać w tematach damsko-męskich, ale tutaj mają rację, Ankę #!$%@?ło xD
I żeby nie było, to działa w obie strony
Komentarz usunięty przez moderatora
“For every beautiful woman there’s a man who’s bored of fucking her”
Widocznie działa też w drugą stronę
Czyli że im ktoś jest bogatszy tym ma mieć wierniejszą żonę? Czy o to ci chodziło? XD
Pewne to są tylko podatki śmierć. Ale
skoro ktoś daje sobą pomiatać to nieważne ile ma hajsu - druga osoba go nie szanuje bo sam siebie nie
Aż mi się przypomniało xD
https://wykop.pl/wpis/48480213/wpis
Sorry, wykop nie pozwala skopiować linka do samego filmu