Aktywne Wpisy
smuteczek2000s +40
Siemano,
dobry nastrój, a to naprawdę trzeba cenić.
A mordy nie zamknę. A brzydka, owszem jestem. A gruba, owszem jestem. A głupia, owszem jestem. A chora psychicznie, owszem jestem. Ale... lubię siebie.
A teraz zjem makaroniki z boczkiem i serem twardym, tartym. Potem pójdę namoczyć się w oleju z awokado i pójdę spanko. A Wy dalej będziecie pluć jadem.
dobry nastrój, a to naprawdę trzeba cenić.
A mordy nie zamknę. A brzydka, owszem jestem. A gruba, owszem jestem. A głupia, owszem jestem. A chora psychicznie, owszem jestem. Ale... lubię siebie.
A teraz zjem makaroniki z boczkiem i serem twardym, tartym. Potem pójdę namoczyć się w oleju z awokado i pójdę spanko. A Wy dalej będziecie pluć jadem.
BONAMERA +1025
Cześć,
Mamy w sklepie promocje na black friday, ale wiemy, że niektórym Mireczkom to nie wystarczy, dlatego robimy #rozdajo
Jeśli za darmo, to dla Ciebie uczciwa cena, zostaw plusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do zgarnięcia dowolna piżama lub inny produkt z naszej oferty.
W sobotę poinformujemy do kogo szczęście
Mamy w sklepie promocje na black friday, ale wiemy, że niektórym Mireczkom to nie wystarczy, dlatego robimy #rozdajo
Jeśli za darmo, to dla Ciebie uczciwa cena, zostaw plusa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do zgarnięcia dowolna piżama lub inny produkt z naszej oferty.
W sobotę poinformujemy do kogo szczęście
Kończysz związek.
Informujesz żonę tego gościa co się odwala czy nie?
#kiciochpyta #zwiazki #rozowepaski
1. ex wyrzuć bez litości jak śmiecia, niech się pakuje tu i teraz i elo. Zero jakiejkolwiek pobłażliwości i całkowicie urywasz kontakt. To na co zwróć uwagę tylko to aby wszystko było jak najbardziej na twoją korzyść. Jak jest jakaś droższa rzecz i nie wiadomo do końca kto ma ją wziąć to bierz ją ty. Jak ma jakieś droższe prezenty od ciebie co jej
@kaksonik: @limitless93 prawda, ale dla mnie to jest właśnie nie do pojęcia jak ludzie w związkach muszą funkcjonować, że nie zauważają zmiany w zachowaniu, oziębłości ze strony partnera. Jeżeli ktoś nie jest psychopatą, to musi powodować ogromny dyskomfort psychiczny żyć dłuższy
@limitless93: ONA JESZCZE NIE WIE? welp, już teraz dobrze Ci radzę zaproś świadka do mieszkania, na wszelki wypadek.