Wpis z mikrobloga

Program oddał zdecydowanie! Wielki powrót Natana który niema jakichkolwiek hamulców obrażanie od cweli Gracjana mnie zatkało gdyby to się stało z 4 lata temu to Natana by już nie było z nami (widać że federacja ma plan na Gracjana i to sie nie skończy na 1 walce) następnie obrażanie Denisa, Szlachty oraz ojca Denisa.. Marcoń poszedł na grubo! Ferrari oddał i uważam że tutaj niema ustawki tylko sa prawdziwe emocje, programy oddają, walka mnie średnio interesuje. Piękna orka tego śmiecia Rzezniczaka przez Marianne oraz Szalonego cwela. Jazda po nikicie też fajnie się słuchało. Walka Alberta odda ale programy lipa taka sama sytuacja z Gracjan - Salim.. J---ć tego piwko mam nadzieje że ten fistaszek dostanie walke i mu w-------i. Reszta karty do w-------a ale wiadomo musza się zjawić.
#famemma
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@wieszjo: nikogo nie interesują walki.. On jest od rozrywki na panelach! Jego rywala mają wybuchać i to sie dzieje.. no chyba że wolisz oglądać AJ i blonskiego to wiadomo
  • Odpowiedz
Ferrari oddał i uważam że tutaj niema ustawki

@Jax89: Aahahaha zwlaszcza slowami "Denis rozumie zasady tej gry" w odniesieniu do Gracjana ktorego widac, ze sie po prostu bal, uwierz mi ze ferarrka nigdy by tak nie gadal do Denisa z poczatku, niestety Denisek sie sprzedal i gra tak jak chce publika porzucajac rzeczy w ktore kiedys wierzyl
  • Odpowiedz