Damskim ekwiwalentem wiadomości tego typu byłaby np taka: "Fajna koszula. A fajniej wyglądałaby na tobie na naszym ślubie." albo taka: "Fajna koszula. A fajniejsza wypłata, za którą ją kupiłeś. W wyobraźni ją wydaję."
@Aik-: Lol, ale małżeństwa już nie wymieniłeś...? Każdemu zależy poniekąd na kasie. Rozumiem, że ty pracujesz dla własnej satysfakcji i nie potrzebujesz wypłaty? Na pewno bardziej niż na seksie, jak wiadomo, tym bardziej, że dochodzimy raz na trzy wasze orgazmy, ale to nie świadczy o tym jak ważne są dla nas pieniądze - tylko jak niski mamy popęd seksualny w porównaniu do mężczyzn.
Damskim ekwiwalentem wiadomości tego typu byłaby np taka:
"Fajna koszula. A fajniej wyglądałaby na tobie na naszym ślubie."
albo taka:
"Fajna koszula. A fajniejsza wypłata, za którą ją kupiłeś. W wyobraźni ją wydaję."
@zbrodnia_i_kawa: Czy Ty właśnie stwierdziłaś, że analogicznie do tego, jak mężczyźni pożądają kobiety za to, jak wyglądają, czy jakie są, to kobiety interesuje tylko zabezpieczenie finansowe? ( ͡º͜ʖ͡º)
japrdl uczepiliście się kasy, a czemu nie małżeństwa...? To był pierwszy przykład!
@zbrodnia_i_kawa: Bo bycie w związku niezabowiazuje do małżeństwa, zawsze można zaliczyć i odstawić ( ͡°͜ʖ͡°) A pieniędzy wydanej na laske nie odzyskasz :|
@CeasingDig40K: no dla mnie już za późno, po prostu nie mogę pojąć w jakim świecie takie rozpoczęcie rozmowy byłoby odpowiednie, a jednak mnóstwo facetów to robi
Jeden z moich pierwszych wpisów na Wykopie (z głupa sobie sprawdziłem co tam się działo w 2015) - wrażenia z randki z super dziewczyną. Ta sama dziewczyna leży właśnie obok mnie i chrapie cicho w naszym łóżku, w naszym mieszkaniu :D Udało mi się! ( ͡~ ͜ʖ͡°)
"Fajna koszula. A fajniej wyglądałaby na tobie na naszym ślubie."
albo taka:
"Fajna koszula. A fajniejsza wypłata, za którą ją kupiłeś. W wyobraźni ją wydaję."
To trzeba koniecznie znormalizować, #rozowepaski
#zwiazki #tinder #logikaniebieskichpaskow
@zbrodnia_i_kawa: to akurat całkiem cute (。◕‿‿◕。)
@zbrodnia_i_kawa: Czy Ty właśnie stwierdziłaś, że analogicznie do tego, jak mężczyźni pożądają kobiety za to, jak wyglądają, czy jakie są, to kobiety interesuje tylko zabezpieczenie finansowe? ( ͡º ͜ʖ͡º)
@zbrodnia_i_kawa: ale to ty dzwonisz, przecież zaczęłaś dyskusję w kontekście ruchania i kasy, a teraz wyskakujesz z małżeństwem, bez kontekstu
@zbrodnia_i_kawa: Bo to też jest po kase ( ͡° ͜ʖ ͡°).
@zbrodnia_i_kawa: Bo bycie w związku niezabowiazuje do małżeństwa, zawsze można zaliczyć i odstawić ( ͡° ͜ʖ ͡°) A pieniędzy wydanej na laske nie odzyskasz :|
@zbrodnia_i_kawa: No to na co czekasz? Jak zobaczysz takie komentarze skomentuj je w podobnym tonie, nie widzę przeszkód