Aktywne Wpisy

Cumill +47
#ufo daleko mi do gościa w foliowej czapce, ale tematem ufo/teorii spiskowych 'interesuję się' ponad 10 lat. To co teraz się dzieje traktuję jako ciekawostkę i jestem cholernie ciekaw jak ten temat się zakończy.
Na reddicie co osoba to zdanie, niektóre tematy są bardzo ciekawe i wiążą dużo 'przypadków', typu przekaz w klipach/trailerach i innych takich.
Myślałem nawet, żeby wrzucać tu przetłumaczone posty, może kogoś to zainteresuje ( ͡°
Na reddicie co osoba to zdanie, niektóre tematy są bardzo ciekawe i wiążą dużo 'przypadków', typu przekaz w klipach/trailerach i innych takich.
Myślałem nawet, żeby wrzucać tu przetłumaczone posty, może kogoś to zainteresuje ( ͡°

Typ mówi wprost, że wyszedł tam po siano i stwierdził, że w sumie nie opłacało mu się walczyć do końca, bo ma walkę w UK. Grubciu, urwa, tam w UK też masz być workiem do bicia. Jesteś tam tym kim Adam Security byl dla Ciebie.
Pomijając już to, że wyzywa Darka Lwa od najgorszych przez telefon, a gdy dochodzi do konfrontacji in real life to się o-----a i chowa za ochroną. To kto tu jest większym uposiem? XDDD
A i jeszcze jedno - widać, że na jednym podwórku z Magicalem chowany, bo słownictwo dokładnie takie samo i składnia zdań, jak u Tucznika. Ciekawe ile jeszcze Golas będzie go przepychał? Bo tak serio to już rodzinka z Urzędniczej jest duzo ciekawsza niż ten Kadłubek.
I to on chciał podszczypać Indygo Kaczorka, śmiechu warte. XDDD
źródło: temp_file2376241607201074637
Pobierz1. Gdyby się zdarzyło, że dostałbym tam kiedykolwiek walkę również bym tak mówił. Przepraszam, ale przynajmniej w moim odczuciu mówienie wprost, że się tam idzie po pieniądze jest dużo, dużo bardziej w porządku wobec ludzi i siebie jak udawanie wielkiego sportowca który chodzi 8 razy w tygodniu na treningi. Najlepsi są ci którzy pójdą na 3 treningi i oni już zgrywają
@LadyRaspberry: Oczywiście, że tak przyjacielu. Masz tu 100% racji, właśnie o tym napisałem wcześniej między innymi w drugim punkcie ;) Guzik i ogólnie każdy za takie coś powinien bana i karę umowną zwyczajnie dostać bo to się sprowadza wyłącznie do tego, że w internecie nie ma nowych osób i jest on jeszcze bardziej zabetonowany.
a ty Kaczor źle powiedziałeś, inaczej Sokół nawijał1!!1!1
Co za nieśmieszny clown z tego Kadłubka. XD
Popowiem - Baxton, jest jaki jest i ha tfu na Grubasa, ale mogę się założyć, że prędzej zakontraktowałby Magicala (a w szczególności Gohe by zagarnął) niż Mortadele.
Przypominam, że Mortadela mówił o innych federacjach, że są gównami i lizał dupę, że tylko fame się liczy. I za to pała życiowa ma u mnie jechne.
@GF_D9: Naturalnie masz rację, ale Ferrari robi show przy tym wszystkim jeszcze nakręcając jakkolwiek im promocję gali a co robi taki Guzik, przyjmuje taką pozycję w oktagonie, że bardzo podobną możesz zobaczyć w dowolnym zoo na wybiegu z małpami @jarokoxu Jak najbardziej ma sens, on walczy tam bo po pierwsze jest kolegą Goli i Boxdela z którymi wali wódkę klasyk jak
@LadyRaspberry: Ci ludzie będą się podlizywać każdemu i cisnąć innych każdemu w zależności od tego kto im płaci.
@LadyRaspberry: Pluto też jest ciężko upośledzony biorąc pod uwagę jak się zachowuje na tych konferencjach. Typ się zachowuje, że mógłby zastąpić tego Lazlo w fabule GTA V.