Aktywne Wpisy
PiotrFr +242
balticporter +276
Ten remiks „The Sound Of Silence” co puszczają ostatnio w radiu, to powinien zostać zakazany, a autor i rozgłośnie postawione przed Trybunałem w Hadze za zbrodnie przeciwko ludzkości ლ(ಠ_ಠ ლ)
#zalesie
#zalesie
Minister Edukacji, psia jego mać ¯\(ツ)/¯
#sejm #bekazpisu #tvpis #bekazpodludzi #polityka
@Pan_krecik: zeszłego lata jechałem przez Szwecję rowerem, spałem na dziko i nie widziałem tych porządków zaprowadzonych przez ludność napływową, choć widać, po zachowaniu, że są z innego kręgu kulturowego
@Pan_krecik: masz na myśli jednostkę, czy społeczeństwo?
Brońmy rodziny przed tego rodzaju zepsuciem, deprawacją, absolutnie niemoralnym postępowaniem. Brońmy nas przed ideologią LGBT i skończmy słuchać tych idiotyzmów o jakichś prawach człowieka czy jakiejś równości - apelował w sobotni wieczór w programie "Studio Polska", emitowanym na kanale TVP Info. - Ci ludzie nie są równi ludziom normalnym i skończmy wreszcie z tą dyskusją - dodał.
@wortor: niewiadomo czy sie smiac czy plakac nad ich inwencją
Bardzo dobrze ze ktos mu to w końcu wypomniał.
A monowiec to po prostu tchórz.
Mam na myśli że nowa kultura przyniesiona przez nowe społeczeństwo, zastąpi starą bezzębną (zlewaczałą) kulturę.
Taki proces jest naturalny..zawsze istniał i istnieje nadal..
Komentarz usunięty przez moderatora
@P3tro: no #!$%@? mać to juz jakis level cenzury z prlu
jak op zmanipulował jego słowa, porównaj sobie cytat dokładny z tym co op posta napisał
Dopuszczasz taki scenariusz bronienia faktów??
@Copperhead: hehe 3 plusiki
Jak zacznę latać po Europie i odpowiadać krzywdzące kłamstwa na twój temat(np. jak Pan Biedroń w UE przekonujący pozostałych że jesteś homofobem a ludzi Lbgt to byś najchętniej pobił jak to każdy Polak ma w zwyczaju) żeby mieć z tego korzyści