Wpis z mikrobloga

#przegryw wczoraj tak jak codzien postanowiłem trzymać dietę, 3 posiłki dziennie ,ew.jakies drobne przekąski pomiędzy....no więc zamiast tego znowu nażarłem się jak prosię, koniec
Ludzie mi piszą że ja nie chce a ja mam obsesję na tym punkcie xd
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@WirtuozPrzegrywu pewnie źle dobrana dieta. Ja też miałam podobnie, nażreć się jak świnka, talerz zawsze musiał być pusty🤣. U mnie zadziałało 5 "posiłków ". 3 normalne i 2 przekąski. Śniadanie białkowo-tłuszczowe np.jajecznia z 5 jajek i do tego cały ogórek. Później jako przekąska garść orzechów z owocem. Obiad też z przewagą białka. Znowu przekąska owoc/warzywa i orzechy. Kolacja. No i woda pić dużo wody.
Powodzenia że zmiana nawyków żywieniowych 💪
  • Odpowiedz
@kat-p dokładnie taki mam plan na dzisiejszy dzień... na 1 posiłek zjadłem płatki owsiane z mlekiem, na drugi przygotowalem garść orzechów różnych i nasion i migdalow(malutką!) jabłko i banan, na 3 zjem ryż z warzywami, oliwa z oliwek i mięsem chudym bądź jajkiem, na 4 może jakaś ryba a na 5 twaróg

Porcje małe wszystkiego takie jak dla 113kg chuopa

I dzięki:)
  • Odpowiedz
  • 1
@WirtuozPrzegrywu 😁no dziwne połączenie wiem, ale mi to smakuje... Jedynie do czego mogę się przyczepić to że to śniadanie średnie (nie jestem żadnym ekspertem) płatki owsiane są ok, ale brakuje mi tu czegoś... Mam wrażenie że po takim śniadaniu zaraz będziesz głodny. Bo płatki owsiane to jednak węglowodany które dadzą ci szybko energii ale też szybko opadniesz z sił. Dodaj tam białko, owoca i orzecha i masz zajebiste śniadanie na słodko
  • Odpowiedz