Aktywne Wpisy

oldspiceedit +3
Mirasy, szybkie pytanie, szybka odpowiedz: Jak osiagnac piekne zycie w wieku 40 lat z przynajmniej 10M PLN na koncie przy moim scenariuszu?
10 000 000 PLN wydaje sie twarda granica ktora nie wiem jak osiagnac za 10 lat, chcialbym Wasze porady jak Wy byscie to ogarneli w takiej sytuacji?
- Mam 30 lat, moja kobita tak samo
- Zarabiamy razem na reke kolo 25-30k / miesiac po odjeciu kosztow zycia
- Obecnie mamy kolo 400k oszczednosci
10 000 000 PLN wydaje sie twarda granica ktora nie wiem jak osiagnac za 10 lat, chcialbym Wasze porady jak Wy byscie to ogarneli w takiej sytuacji?
- Mam 30 lat, moja kobita tak samo
- Zarabiamy razem na reke kolo 25-30k / miesiac po odjeciu kosztow zycia
- Obecnie mamy kolo 400k oszczednosci

OddajButa123 +245
źródło: GWn9MuJXYAAoMw5
Pobierz

Jakichkolwiek fikołków by nie robi tzw 'postępowi' to nie są znaleźć jakieś poważnej sprawy w której 'kuce' nie miały by racji.
#polityka
#bekazlewactwa
#4konserwy
#konfederacja
@Fingolfin89: aaaaa bzdura, panie kolego. Covid miał być spiskiem NWO i pandemia miała się nigdy nie skończyć, a szczypawki miały albo potajemnie czipować, albo powoli wymordować całą ludzkość, tutaj eksperci z konfederacji nie mieli jednego zdania. Koniec końców, jak żadna z tych inteligentnych hipotez nie okazała się prawdziwa i
@Fingolfin89: a to nie szczypawki miały?
@Jariii: jakis aktualny sondaz?
https://www.google.com/amp/s/dorzeczy.pl/amp/553188/sondaz-coraz-mniej-ukraincow-widzi-w-polakach-przyjaciol.html
@Fingolfin89: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Jariii: Daj źródło, pytam jak człowieka.
Ja z kolei też pamiętam jak Pfizer mówił że szczepionki będą mieć ponad 90% skuteczność a stanęło na tym że i tak przejdziesz covid ale może łagodniej, a może
No i miały, chociaż efekt nie był
@Jariii: Źródło tego że organizacje medyczne komunikowały że potrzeba będzie kolejnych dawek - tak dosłwonie napisałeś że było to mówione. Podręcznik do immunologii to jedno, szary obywatel nie musi go znać, nawet po liceum. Ja pamiętam za to że nie było tej komunikacji o dawkach przypominających tylko 1 szczepionka w 2 dawkach i koniec. Potem okazało się że coś nie działa tak jak komunikowali, więc
@Szalom: Na początku nie było to jasne jak to będzie wyglądało. I tak Izrael zaszczepił się najszybciej i praktycznie wyeliminował CoVid, zignorowano szczepienia przypominające. Zniesiono ograniczenia i pojawił się nowy wariant, który zaatakował Izrael, bo Żydzi podróżowali po świecie. Problem z koroną jest taki, że nie znaliśmy tępa mutacji tych wirusów, bo raczej nie atakują ludzi.