Wpis z mikrobloga

@Najwiekszy_Paljak: Mi wymienili raz, potem r-------a się drugi raz inna część i już nie chcieli bo ta gwarancja rozszerzona dotyczyła tylko jednej wymiany. Na szczęście miałem gwarancję rozszerzoną bo byłbym w dupie z tym. Samochód po 4 latach sprzedałem i przeszedłem na stingera, ale bardzo miło go wspominam.
  • Odpowiedz
@Daronk ja mam sedana 2k19, wziąłem go w zeszłym roku od teścia odkupiłem który zawsze jeździł na wyłączonej klinie i faktycznie jak go przejąłem od niego to działała (a nie było nic naprawiane w niej). W zeszłym tygodniu wymieniłem skraplacz xD Super auto, naprawdę mechanicznie świetne, świetnie się prowadzi, skrzynia CVT to chyba najlepsza na rynku tylko klima s---------a po całości xD
  • Odpowiedz
W zeszłym tygodniu wymieniłem skraplacz xD

@Najwiekszy_Paljak: Tak, mi wymienili skraplacz a potem jebnęła sprężarka. I stwierdzili że rozszerzona gwarancja na klimę dotyczyła tylko jednej naprawy, więc jak mi k---a skraplacz wymienili to sprężarka już mój problem :D bardzo dobrze że wziąłem rozszerzoną gwarancję. Ja gdzieś to kupiłem na początku, może pół roku po premierze. Od razu coś mnie ten mechaniczny dźwięk przy uruchamianiu samochodu zastanawiał, ale na przeglądach mówili
  • Odpowiedz
@Daronk ja to właśnie się zastanawiam teraz czy sprężarkę mam git xD słyszę sprzęgło jak się załącza i jak sprężarka się rozkręca, ale jak już pracuje to chyba nie, chłodzi tak że zima w aucie. Już nie wiem czy to ja jestem przerwrażliwiony na punkcie tej klimy że każdy dźwięk mnie martwi czy tak ma być xD
  • Odpowiedz
@Najwiekszy_Paljak: No to ja też myślałem że to normalne, aż mi nie wymienili :D ale przez 4 lata działała prawie non-stop, więc Twoja pewnie też jeszcze podziała zanim nie zacznie odwalać.
  • Odpowiedz
@Daronk: no to pewnie i u mnie klęka sprężara ehhhh, jak startuje to troche jak odrzutowiec ale jak juz rozkręci się to cichnie. Po wymiane skraplacza hula aż miło, ale jest coś jeszcze nie tak. Jak postoję tak z 15-20 minut w korku to klima przestaje działać na jakiś czas. Słyszę że się zasprzęgla na chwilę, potem odpuszcza i tak w kółko ale powietrze leci ciepłe. Ruszę i przejadę z
  • Odpowiedz