Wpis z mikrobloga

#wiaraniewiara #bog #psychologia #psychoterapia

Czyli mamy taki przebieg w moim rozumieniu:
Pewne wydarzenie zle -> pole widzenia mi strzela i sie przestawia -> problemy z oddychaniem caly czas, plytki, nerwowy oddech cale zycie -> psychoterapia -> wyciagamy, co tam trzeba na wierzch (a sa procesy na to) -> znowu pole widzenia strzela i sie przestawia, nastepuje aktywacja -> piorun strzela w glowie i TO sie rozpoczyna

Taka dziwna rzecz z przeszlosci, a teraz takie wydarzenia dziwne - dziwne...

Jeszcze z tego powodu, ze tak bardzo odczuwalem znaki Jezusa Chrystusa, to dopuszczam taka opcje (poza dwiema innymi: 1. Test od Boga na was i zwyczajnie wtopa 2. Tajemny rytual masonow z Wielunia):
3. Jezusowi Chrystusowi cos TAKIEGO zrobiono i ja to czuje i przezywam, gdzies to w myslach jest

Tylko jesli opcja 3, to jak ma pomoc to, ze ja dostane jako kat jakiegos "winnego" do strzelenia z pistoletu w glowe od tylu?
Jak to ma rozwiazac TE sprawe, co?

Jesli ktos ma tutaj jakies pomysly / rady, piszcie w commsach.

Niech bedzie twoja wola Boze, jak oznajmia pismo
Sebastian
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@StaraDusza:

13 dnia roku zejscia ezechiel zapowiedzial szawlowi: ten ktory uzna zwierzchnosc ojca nad stanowieniem swym zazna rady spokoju doczesnego w imie kazdej owcy zagubionej i kazdego brata wybierajacego za siostre swa

mam nadzieje, ze wiesz o czym mowa powyzej..
  • Odpowiedz
@klementyna123: Nie wiem, jedyne, co pomyslalem w czasie czytania, to ze ja sie jak ta owca zagubilem w czasie zycia. Ale reszty nie rozumiem, nie rozumiem tego wpisu cytatu jako calosci i jak to sie moze miec do mnie. Tylko o tej owcy / owczarni troche.
  • Odpowiedz
@klementyna123: Nie ma nigdzie twojego "cytatu", uwazam, ze wymyslilas to i jako zart wkleilas. Ale o owcy trafilas w gruncie rzeczy. Chyba ze masz dokladny namiar na "cytat" w Biblii, to udowodnij, ze nie jest sklecony na predce. Wszyscy zginiecie.
  • Odpowiedz