@gagarin_kosmonauta: Ktos moze to racjonalnie wytlumaczyc? Jakim cudem strajki spadly, skoro w jednym z filmow zgloszonym przez Kinga jest jego muzyczka na wstepie? Czy King poszedl w slady messiego?
@gagarin_kosmonauta: On już wczoraj fikoły robił że niby jest wszystko ok i w ogóle, teraz trwa minimalizowanie kosztów i wmawianie sobie i innym że jest wszystko super.
@NicolasLatifi: a ty nie nauczyłeś się jeszcze definicji słów? Może się zapisz z kinkiem do wieczorowej podstawowki. Strata to zmniejszenie się a nie zarobek...ale mniejszy. Jak ktos zarobił 5 tys zamiast 20 tys to nie znaczy, że stracił 15 tys ¯\(ツ)/¯
@Ivan_Sekal: prawniku z koziej dvpy XD Przeczytaj punkt 2 i masz odpowiedz. Normalnie mialby X, teraz ma X - (~15k), jest cos takiego jak projekcia zarobkow i na tej podstawie firmy planuja rok/kwartal itd. Rudy zakladal, ze zarobi X, ale tak sie nie stalo, bo jego kanalik przez 2 tygodnie nie zarobil nic. Wiec tak, sa to utracone korzysci, potocznie mozna to okreslic strata. Tu nie harvard, zeby klocic sie
@Head_Shoulders: nie mam zielonego pojęcia. Trzeba czekać na ten film od Kinga i może wtedy się dowiemy lub coś sensownego będzie dało się wywnioskować.
Tak se słucham #radio357 i padło nazwisko lekarza Fiutowski. Myślę sobie chyba źle usłyszałem. Niemożliwe żeby mieć takie zabawne nazwisko. Ale wklepuję w google i rzeczywiście jest taki lekarz. Nie zgadniecie jaka specjalizacja xD
źródło: strajki
Pobierz@Ivan_Sekal: a ty trollu jeszcze nie nauczyłeś się odróżniać szkody od utraconych korzyści?
źródło: IMG_20240513_093838
Pobierz