Aktywne Wpisy
skeeto666 +29

fervi +450
CDA Premium na 90 dni czeka na Was ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
źródło: obraz
Pobierz

czy w normalnym kraju doktorek poszedłby do choroszczy?
Myślę, że w Chinach za taką skrajna ojkofobie to już by dawno dzielił prycze z Ujgurami.
Komentarz usunięty przez autora
Każda normalna osoba z dobrymi wartościami nie uzna za całkowicie normalnego tego co się u nas działo w szczególności pod rządami Pisu
Na dodatek w sejmie jest krzyż mimo że w konstytucji mamy napisane że Polska jest państwem świeckim
Nasz kraj płaci na Kościół bez żadnego racjonalnego powodu kupując cokolwiek finansujesz tą organizację która według mnie jest bardzo zła
1. Pierwsze dwa tygodnie: super kanał, wreszcie ktoś ostro ciśnie tych prawaków
2. Później: no czemu ten Napierała gada x, nie podoba mi się to, napisze mu komentarz
3. Hide user from channel
4. Następny film napierały: "jakim trzeba być dnem by napisać taki komentarz, za głupotę jest od razu ban dla nacjoświni"
5. Witamy na