Wpis z mikrobloga

@WarwaraBasia: takim w którym geje nie są prześladowani księdza nie *** dzieci z karą w postaci przeniesienia do innej parafii gdzie aborcja jest legalna a wymiar sprawiedliwości i ogólnie instytucje państwowe działają sprawnie

Każda normalna osoba z dobrymi wartościami nie uzna za całkowicie normalnego tego co się u nas działo w szczególności pod rządami Pisu
  • Odpowiedz
@WarwaraBasia: dalej w tym kraju dorosły mężczyzna nie może wziąć ślubu z innym więc dlaczego mam uznać ten kraj za normalny?
Na dodatek w sejmie jest krzyż mimo że w konstytucji mamy napisane że Polska jest państwem świeckim
Nasz kraj płaci na Kościół bez żadnego racjonalnego powodu kupując cokolwiek finansujesz tą organizację która według mnie jest bardzo zła
  • Odpowiedz
@greattsar-mikolajromanov: To jest kazus prawie każdego liberała i lewicowca który trafia na jego kanał.
1. Pierwsze dwa tygodnie: super kanał, wreszcie ktoś ostro ciśnie tych prawaków
2. Później: no czemu ten Napierała gada x, nie podoba mi się to, napisze mu komentarz
3. Hide user from channel
4. Następny film napierały: "jakim trzeba być dnem by napisać taki komentarz, za głupotę jest od razu ban dla nacjoświni"
5. Witamy na
  • Odpowiedz