Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +810
Noo i to by było na tyle z dzisiejszych testów xD Sorry, że Was zawiodłem Szanowne Państwo, kochani moi. Zapytałem obsługę co jest pięć i powiedzieli, że dziś lepiej tego nie robić (uprzedziłem, że mam 3 wory butelek) bo sami jeszcze nie wiedzą i mają wytycznych jak postępować z butelkami bez znaku kaucji i dlatego też realizacja bonów jest utrudniona (naklejona kartka pic rel) - czyli pokrywa się to z tym co
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Gorące zawalone typem, który przywiózł śmieci do Lidla i się dziwi, że nie chcą mu za to zapłacić xDDD
To jest znak kaucji, jak macie butelkę z nim to wtedy odzyskacie 50 groszy albo 1 zł. Takie butelki są w sprzedaży od dzisiaj - w teorii, bo na razie sklepy wyprzedają zapasy bez tego oznaczenia.
Owszem, w ramach testów do końca września Lidl przyjmował śmieci i płacił 10 groszy od sztuki, ale
To jest znak kaucji, jak macie butelkę z nim to wtedy odzyskacie 50 groszy albo 1 zł. Takie butelki są w sprzedaży od dzisiaj - w teorii, bo na razie sklepy wyprzedają zapasy bez tego oznaczenia.
Owszem, w ramach testów do końca września Lidl przyjmował śmieci i płacił 10 groszy od sztuki, ale
źródło: temp_file4043699005369485722
Pobierz

źródło: 441577771_7817732504915315_8086969271787989864_n
Pobierzźródło: temp_file7279905435878491103
Pobierz@dakkkrek: a potem na Wykopie zdziwienie że PiS ciągle ma 30%+ tępi wyznawcy a nie wyborcy mający jakąkolwiek świadomość.
@dakkkrek: w terminologii naukowej powinno być nowe określenie na osoby z najmniejszym IQ - rolnik.
@dakkkrek: Typowi wyborcy PiSu.
@dakkkrek: wystarczy być ciemnym wieśniakiem...
Komentarz usunięty przez moderatora
To są synonimy, trzeba być kompletnym dzbanem i ignorantem żeby krzyczeć jaka to unia nie jest zła a głosować na pisiorów.