strajk przeciwko przepisom które wprowadził polityk - a potem robisz sobie z nim selfie
@dakkkrek: dałoby się to zrozumieć gdyby przyznał "dałem d--y z tym zielonym ładem, zmieniam zdanie", ale ten udaje że nic się nie stało i zawsze był przeciwko.
@machobuzon: jaki to jest zalosyny typ, nachapal sie milionow jak nie miliardow na walach i rozkradaniu panstwa i jeszcze lazi i sie pokazuje, jeszcze k---a malo, ja jebe
@sargento: PiSowiec = idiota To są synonimy, trzeba być kompletnym dzbanem i ignorantem żeby krzyczeć jaka to unia nie jest zła a głosować na pisiorów.
@dakkkrek: a potem na Wykopie zdziwienie że PiS ciągle ma 30%+ tępi wyznawcy a nie wyborcy mający jakąkolwiek świadomość.
@dakkkrek: dałoby się to zrozumieć gdyby przyznał "dałem d--y z tym zielonym ładem, zmieniam zdanie", ale ten udaje że nic się nie stało i zawsze był przeciwko.
@dakkkrek: w terminologii naukowej powinno być nowe określenie na osoby z najmniejszym IQ - rolnik.
@dakkkrek: Typowi wyborcy PiSu.
@dakkkrek: wystarczy być ciemnym wieśniakiem...
Komentarz usunięty przez moderatora
To są synonimy, trzeba być kompletnym dzbanem i ignorantem żeby krzyczeć jaka to unia nie jest zła a głosować na pisiorów.