Wpis z mikrobloga

@TestoDepot: Patrzyłem i jeździłem testowo, jest u mnie g20 w grze jeżeli chodzi o wybór. Nowy ekran mi się oczywiście nie podoba tak jak i przeniesienie sterowania klimą ale rzeczywiście całościowo to nie ma za bardzo się do czego przyczepić w tym aucie. Tylko serce boli jak się klika w konfiguratorze w kolejne płatne opcje, które w aucie z 2024 chciałoby się posiadać ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@Magiel-19: Nie brałem bo to segment wyżej niż patrzę, mówisz że warto dać szansę?

@TestoDepot: Testowałem 330i. M340i wiadomo że kusi ale nie wiem czy do 300k z rabatem dałoby radę się zmieścić bo ofert jeszcze nie brałem.
  • Odpowiedz
@crespo: Do 300k jest do wzięcia i to w nawet sensownej konfiguracji. Wnętrze moim zdaniem wygląda sporo lepiej niż w BMW. Kombi wygląda bardzo dobrze i miejsca od groma. Ja bym wziął prędzej, niż którekolwiek BMW.
  • Odpowiedz
@crespo: jeśli będziesz miał możliwość to weź 340i - b58 jest zajebistym silnikiem, kilka razy jeździłem czy to g20 czy g30 z tym motorem i robi robotę. Chyba, że jakoś szczególnie na mocy ci nie zależy. Ja to po prostu mam tak, że nie widzi mi się BMW z motorem mniejszym niż 3.0 ¯\(ツ)/¯.
  • Odpowiedz