Obejrzałem kilkunastu minutowy skrót z f2f cios ze strachem.
I tak na poważnie to szacunek dla pozytywnego konfidenta za monolog do kamery że w byciu konfidentem nie ma nic złego, tylko trzeba się r----------ć na patusów gdy tylko jest okazja.
@ciemny_kolor: mnie w podstawówce chłop chwycił za nogi i upuścił na głowę niemalże łamiąc kark(nawet nie był uczniem tej szkołyxD), do dziś mam problem z błędnikiem mózgu a lat minęło od c---a ¯\(ツ)/¯, także ja tam jestem zdolny uwierzyć w te historie
@Partyzant91: to jest tak zwane bycie charakterniakiem jak sie prujesz na innych gangusów - każdy wie że liczy sie tylko twoja d--a a że upieprzysz innych w swoim "zawodzie" - to nawet lepiej
Gangusów od zawsze (poza szefem gangu ofc) to można traktować jedynie w kategorii drewna na przemiał
@Partyzant91: Jako bagieta powiem tyle. R------------e sie na kolegę z którym się robiło taką samą lewiznę jak on celem oczyszczenia siebie i mniejszej kary to frajerstwo. R------------e się na bandytów żerujących na ludzkiej krzywdzie, patologii i zezwierzęceniu z którym nie masz nic wspólnego a o którym masz wiedzę to moralny obowiązek.
I tak na poważnie to szacunek dla pozytywnego konfidenta za monolog do kamery że w byciu konfidentem nie ma nic złego, tylko trzeba się r----------ć na patusów gdy tylko jest okazja.
#famemma
Gangusów od zawsze (poza szefem gangu ofc) to można traktować jedynie w kategorii drewna na przemiał
R------------e sie na kolegę z którym się robiło taką samą lewiznę jak on celem oczyszczenia siebie i mniejszej kary to frajerstwo.
R------------e się na bandytów żerujących na ludzkiej krzywdzie, patologii i zezwierzęceniu z którym nie masz nic wspólnego a o którym masz wiedzę to moralny obowiązek.